Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60079

Vacature: Docent Verpleegkunde voor Gilde Opleidingen in Venlo

VACATURENR lv-60079 (06-10-2017)

Vacature: Docent Verpleegkunde voor Gilde Opleidingen in Venlo

Over Gilde Opleidingen
Gilde Opleidingen is het regionaal opleidingen centrum voor mbo-beroepsonderwijs en educatie in Noord- en Midden-Limburg. Wij verzorgen ruim 140 (beroeps)opleidingen voor jongeren én volwassenen. We streven naar een kwalificatie voor elke student en een goede aansluiting op de (Eu)regionale arbeidsmarkt. Meer dan 11.000 studenten volgen opleidingen en cursussen bij ons, verspreid over elf locaties. Onze 1.100 medewerkers zetten zich elke dag in om hen kwalitatief hoogwaardig mbo-onderwijs te bieden.

Binnen Gilde Opleidingen is er een vacature voor de functie van

DOCENT VERPLEEGKUNDE (VN 17068)


Ter vervanging wegens zwangerschap zijn wij op zoek naar enthousiaste collega met ruime kennis en ervaring op het gebied van verpleegkunde. Voor Zorg & Welzijn zoeken we voor de locatie Venlo een docent verpleegkunde.

Functieomschrijving
Ben jij die hbo-verpleegkundige die de opgedane praktijkervaringen met passie over kan brengen aan onze studenten Verzorgende-IG en Mbo-Verpleegkundige? Ben jij bevoegd docent en wil je niets liever dan onderwijs verzorgen en onze studenten op school en tijdens de beroepspraktijkvorming begeleiden? Wil jij graag samen met een team van collega’s kwalitatief goed onderwijs bieden en het beste uit onze studenten halen? Dan is deze functie wat jij zoekt.

We zijn op zoek naar een proactieve, communicatief sterke en oplossingsgerichte teamplayer
  • met werkervaring in een klinische setting;
  • met ruime praktijkervaring op verpleegkundig gebied;
  • die ook in het bezit is van minimaal een afgeronde hbo bachelor, bij voorkeur een tweede graads onderwijsbevoegdheid;
  • met een sterke affiniteit met (middelbaar beroeps)onderwijs en de zorgsector;
  • die op gevorderd niveau kennis en kunde met betrekking tot de theoretische aspecten van de verpleegtechnische vaardigheden, kan overdragen aan studenten;
  • die vaardigheid heeft in het toepassen van diverse (digitale) didactische methoden en technieken.

Aantal dagen
0,8 fte op 4 of 5 dagen.

Je werkplek
Deze vacature heeft betrekking op de locatie Venlo (Groenveldsingel).

Startdatum
Medio januari 2018.

Ons aanbod
We bieden je een tijdelijke aanstelling voor de duur van de zwangerschapsvervanging tot uiterlijk 1 juni 2018. Het salaris is conform schaal LB cao mbo, aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige dertiende maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform onze cao.

Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je bellen naar Rob Hermans, teammanager, via telefoonnummer 06 109 325 22.

Reageer!
Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 25 oktober 2017 in te sturen via deze link.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op 3 november 2017.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Meer info  www.gildeopleidingen.nl