Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60071

Vacature: Projectmanager voor Pauwels Congress Organisers in Maastricht

VACATURENR lv-60071 (05-10-2017)

Pauwels Congress Organisers (PCO), gevestigd in Maastricht, is een ervaren gecertificeerd full service congresorganisatie bureau. Wij organiseren de meest uiteenlopende congressen, groot, klein, eendaags, meerdaags, nationaal of internationaal. Vanuit Maastricht organiseren wij in heel Europa.

Functieomschrijving
Als beginnend projectmanager werk je samen met een senior projectmanager of een projectteam aan de uitvoering van meerdere nationale en internationale congressen. Een aantal kleinere projecten voer je naar verloop van tijd zelfstandig uit. Tot je taken behoren het onderhouden van contacten met de opdrachtgever en de deelnemers. Het maken van een budget, planning, draaiboek, het bijhouden van de congreswebsite in het CMS systeem, de abstract handling, deelnemersregistratie en sprekersbegeleiding, het aanvragen van accreditatie en ondersteunende werkzaamheden op het vlak van communicatie, pr en sponsorwerving behoren ook tot je takenpakket. Tot slot ben je tijdens het congres aanwezig voor de projectbegeleiding.

Functie-eisen
  • Je beschikt over een diploma op hbo-niveau.
  • Je beheerst de Nederlandse en de Engelse taal uitstekend - zowel mondeling als schriftelijk. De beheersing van meerdere vreemde talen (Duits, Frans en Spaans) is een pre.
  • Je bent zelfstandig, initiatiefrijk en flexibel (geen 9-tot-5-mentaliteit)
  • Je vindt het leuk om een aantal keren per jaar een congres in het buitenland te organiseren
  • Je bent een perfectionist en zeer accuraat
  • Je beschikt over een gezonde dosis doorzettingsvermogen en verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent klant-en resultaatgericht, stressbestendig, oplossingsgericht en je ziet ad hoc situatie als een uitdaging en niet als een probleem
  • Je bent een teamplayer, en zeer collegiaal.
  • Tot slot kun je uitstekend anticiperen en je moeiteloos inleven in de wensen van de opdrachtgever.
  • Je beheerst perfect Word, Excel en hebt affiniteit met de moderne communicatie middelen

Aanbod
We bieden een zeer afwisselende baan met grote zelfstandigheid en voldoende ontplooiingsmogelijkheden in een dynamische werkomgeving en een zeer enthousiast team.
Het salaris is marktconform en afhankelijk van opleiding en ervaring.

Interesse?
Voldoe je aan de functie-eisen stuur dan per email een korte motivatie brief met een CV en pasfoto voor 1 november a.s. naar:
Pauwels Congress Organisers
T.a.v. Susanne Pauwels
s.pauwels@pauwelspco.nl
043 -3218480

E-mail  s.pauwels@pauwelspco.nl
Meer info  www.pauwelspco.nl