Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60067

Vacature: Coordinator Event Operations voor MECC in Maastricht

VACATURENR lv-60067 (05-10-2017)

Vacature: Coordinator Event Operations voor MECC in Maastricht

Wist jij dat MECC Maastricht al bijna 30 jaar dé congres- en evenementenlocatie van Maastricht & regio is? Wij een solide en stabiele organisatie zijn met een rijke geschiedenis, waar ondernemerschap hoog in het vaandel staat? Heb jij het in je? Dan krijg jij bij ons de kans het verschil te maken!

De afdeling Event Services is in de voorbereiding van een evenement of verhuring de bindende factor tussen de organisator en het gebouw. De afdeling is daarmee binnen MECC Maastricht niet alleen verantwoordelijk voor de vertaalslag tussen de commerciële afdelingen en de operatie, maar voert deze operatie ook daadwerkelijk zelf uit. Binnen het team Event Operations zijn twee teams te onderscheiden:

Het Operations team draagt zorg voor (een deel van) de technische werkzaamheden en biedt (technische) ondersteuning in de voorbereiding, uitvoering en afbouw van een evenement. Zij zorgen o.a. voor het opbouwen van podia, het klaarzetten van vergaderruimtes, verrichten van ICT werkzaamheden, maken van ophangpunten en het uitzetten van een beursplattegrond.

Het team van Dutymanagers is het eerste aanspreekpunt (gastheer) voor opdrachtgevers. Zij zijn aanwezig in het MECC tijdens opbouw, het evenement en de afbouw. De Dutymanagers zorgen naast de optimale service en klantgerichtheid voor een kwalitatieve en kwantitieve controle van alle aspecten die moeten zorgen voor een vlekkeloos verloop van een evenement.

Wij zijn op zoek naar een coördinator Event Operations, die de vertaalslag van draaiboek naar de in te plannen werkzaamheden maakt. Die als een spin in het web zorgt voor een verbinding tussen de commerciële en operationele afdelingen en zorgt voor de dagelijkse aansturing van het Operations team op de werkvloer.

Ben jij die flexibele en proactieve Coördinator Event Operations (40 uur) met passie voor evenementen in Maastricht?

Wat ga je doen?
 • Je spreekt de projecten door met de Project Managers en Exhibitor Services.
 • Je plant en accordeert de werkzaamheden van de toeleveranciers op detailniveau.
 • Met de projectdraaiboeken in de hand, draag je zorg voor de roosters en dagelijkse detailplanningen van de uit te voeren operationele werkzaamheden voor Dutymanagement en Operations binnen de vastgestelde kaders.
 • Je deelt uitvoerende taken aan de Medewerkers Operations toe, instrueert de medewerkers en controleert op voortgang en kwaliteit. Je stuurt indien nodig bij.
 • Je koppelt de voortgang en het eindresultaat van de operationele werkzaamheden terug aan de betreffende afdelingen. Je bent hier pro-actief in.
 • Je bent een echte ‘doener’ en steekt als het nodig is zelf de handen uit de mouwen om het gewenste resultaat te bereiken.
 • Je controleert bij de uitvoering van de werkzaamheden op opvolging regels/procedures met betrekking tot Arbo (veiligheid en welzijn), security en Green Key (MVO).
 • Je bereidt de gesprekken van de beoordelingscyclus voor en voert deze samen met de manager. Je zorgt voor de administratieve afhandeling van de beoordelingscyclus.
 • Je houdt de gewerkte uren van de medewerkers per project bij, stuurt indien nodig bij en rapporteert hierover aan de organisatie. Hierin ben je gericht op efficiency.
 • Je draagt zorg voor het beheer van werkmaterialen en werkruimtes conform de binnen MECC vastgestelde normen.

Wie ben jij?
 • Je hebt HBO denk- en werkniveau.
 • Je hebt bij voorkeur een technische of facilitaire opleiding.
 • Je hebt een aantal jaren ervaring in een vergelijkbare aansturende functie. Affiniteit met de evenementenbranche is een pré.
 • Je bent gewend met deadlines te werken, bent stressbestendig en houdt het overzicht.
 • Je blinkt uit in het stellen van de juiste prioriteiten en je hebt ervaring in het omgaan met ingewikkelde (plannings)vraagstukken.
 • Je ziet een probleem als een uitdaging, draagt oplossingen aan en past deze efficiënt toe.
 • Je hebt geen negen tot vijf mentaliteit en bent flexibel inzetbaar.
 • Je bent een doorzetter en bent niet tevreden met half werk.
 • Je identificeert je met onze kernwaarden en draagt deze actief uit: Klantgericht, Ondernemend, Persoonlijk, Professioneel en Flexibel.

Wat wij jou bieden:
MECC Maastricht biedt je een uitdagende functie met een aantrekkelijk arbeidsvoorwaarden pakket in een dynamische branche waarin je veel contacten legt en waar geen dag hetzelfde is. Je komt te werken in een enthousiast en collegiaal team.

Belangrijke informatie:
Aantal uren per week: 40 uur
Werkdagen zijn in de basis van maandag t/m vrijdag, met uitzondering van de evenementenperiodes in het voorjaar en het najaar. Startdatum van deze functie: zo spoedig mogelijk.

Informatie en sollicitatie:
Kijk voor meer informatie over MECC Maastricht op onze site www.mecc.nl. Voor meer inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Esther Lemmens, Manager Event Operations via telefoonnummer 043 383 83 12 of email e.lemmens@mecc.nl. Voor meer informatie met betrekking tot de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Petra van Leeuwen, HR Manager, telefoonnummer 043 383 83 18. Sollicitaties voorzien van motivatiebrief en CV gelieve te mailen naar sollicitaties@mecc.nl. De sluitingsdatum voor de vacature is 20 oktober 2017.

Acquisitie door externe partijen naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  sollicitaties@mecc.nl
Meer info  www.mecc.nl