Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60052

Vacature: Technisch Bedrijfsleider voor Alfa Bierbrouwerij in Schinnen via Equipe

VACATURENR lv-60052 (04-10-2017)

Vacature: Technisch Bedrijfsleider voor Alfa Bierbrouwerij in Schinnen via Equipe

Onze opdrachtgever Alfa Bierbrouwerij, een bedrijf met het predikaat hofleverancier opgericht in 1870 en inmiddels in handen van de 4e generatie brouwers uit de familie Meens, is een Europees begrip als het gaat om Edel pils. Een natuurlijk product waarbij gebruik wordt gemaakt van water uit eigen bron, waar met passie een van de duurzaamste, lekkerste en meest aansprekende bieren van Europa wordt gemaakt. Dat preuf ste(dat proef je). Alfa bier wordt gebrouwen in Schinnen, Zuid-Limburg. De komende jaren zal worden ingezet op een ambitieus groeipad, waarbij goed werkgeverschap, innovatie en export speerpunten zijn. Alfa bier, het lekkerste bier van Nederland gebrouwen door het leukste bedrijf van Limburg!
Om mede vorm en inhoud te geven aan deze ambitie zijn wij, namens onze opdrachtgever, op zoek naar een

TECHNISCH BEDRIJFSLEIDER

communicatief sterke en kwaliteitsgedreven manager

De uitdaging De brouwerij heeft een krachtige bedrijfsleider nodig die samen met de directie en medewerkers resultaat creëert m.b.t. kwaliteit, kwantiteit en kostprijs. Als lid van het managementteam gaat u het komende jaar ervoor zorgen dat de productiecapaciteit aanzienlijk kan toenemen. Bierbrouwen is een ambachtelijk vak, de uitdaging zit in het leveren van een product van uitzonderlijke kwaliteit. Smaak, kleur en afdronk moeten perfect zijn. Alfa bier is onder meer bekend door het boegbeeld van de familie: tante Wies. Tante wies proefde ruim 60 jaar elke ochtend voor het ontbijt het bier! Alleen als de kwaliteit goed was mochten de flesjes gevuld worden. Zorgdragen voor de topkwaliteit van het product, dat wordt uw dagelijkse uitdaging.
Daarnaast is er behoefte aan een verdere structurering van het productieproces waarbij de kwetsbaarheid van het productieteam geminimaliseerd moet gaan worden, door optimale kennisoverdracht te laten plaatsvinden en indien nodig door uitbreiding van het team. Alfa Bier brouwen doe je in teamverband. Het huidige productieteam in hun kracht zetten en verbinden met de toekomstvisie van de organisatie is uw uitdaging als bedrijfsleider.

De functie Als bedrijfsleider bent u verantwoordelijk voor de productie, waar 15 medewerkers actief zijn. Dit organisatie-onderdeel bestaat uit de volgende disciplines: brouwhuis, filterkamer, (vaten)vullerij, technische dienst en de expeditie/magazijn. In nauwe samenwerking met de directie gaat u de ambitie en visie van de organisatie vertalen naar de afdelingen die aan u worden toevertrouwd.
U gaat leiding geven aan het optimaliseren van processen en vergroten van de huidige productiecapaciteit. Met uw helicopterview weet u de vinger op de zere plek te leggen en met uw leiderschapskwaliteiten weet u leiders om u heen te verzamelen die de juiste dingen doen op het goede moment. Tevens fungeert u als sparringpartner voor de directie waarbij u concrete voorstellen doet ter verbetering.

De functie eisen U beschikt over een afgeronde technische opleiding op HBO niveau en heeft passie voor het product. U heeft meerdere jaren ervaring in een vergelijkbare, leidinggevende rol in een productie-omgeving, bij voorkeur in de foodsector. Kennis van certificering/HACCP is een pré. U bent bevlogen en staat stevig in uw schoenen. Middels uw helicopterview en uw communicatieve, verbindende kwaliteiten, bent u in staat een team naar een hoger level te brengen. Kansen grijpt u met beide handen aan en u hecht veel belang aan een goede werksfeer. Kwaliteit schrijft u met hoofdletters. Verder herkent u zich in de kernwoorden: resultaat gericht, integer, pragmatisch, doorzetter, teambuilder en motivator.

Aanbod en arbeidsvoorwaarden In de dynamische branche waarin Alfa Bier opereert, wordt een uitdagende functie geboden binnen een organisatie met ambitieuze groeidoelstellingen waar u een nadrukkelijke bijdrage aan kunt gaan leveren. Daarbij biedt de organisatie een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket.

Geïnteresseerd Hebben wij uw belangstelling gewekt? Dan nodigen wij u graag uit om direct via onze website www.equipe-bv.nl op deze vacature te reageren. U vindt de functie terug onder vacaturenummer 7598.

Voor meer informatie over deze positie kunt u contact opnemen met Desiree Alzer (Senior Consultant) op 06- 12829386 of Marijke Pfennings (Consultant) op 06- 52773262. U kunt ook contact opnemen met ons kantoor in Maastricht 043 - 329 99 55 of Venlo 077 303 0010.

Solliciteren
Meer info  www.equipe-bv.nl