Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60046

Vacature: Verpleegkundige Recovery voor Maastricht UMC+ (azM) in Maastricht

VACATURENR lv-60046 (04-10-2017)

Vacature: Verpleegkundige Recovery voor Maastricht UMC+ (azM) in Maastricht

VERPLEEGKUNDIGE RECOVERY

Maastricht UMC+ (azM)

Recovery

Werkveld: Universitair Medische Centra
Soort vacature: Niveau 5-6; Verpleegkundige (5)
:Niveau 5-6; Verpleegkundig specialist (5)
Dienstverband: Intentie tot vast dienstverband
Uren in de week : 24-36


De afdeling Recovery maakt onderdeel uit van de RVE Operatieve Geneeskunde en werkt binnen de perioperatieve zorg nauw samen met de Centrale Operatie Afdeling en het Electief Snijdend Centrum (dagchirurgie). Het is de afdeling waar patiënten postoperatief bewaakt en gestabiliseerd worden, voordat ze weer naar de afdeling overgeplaatst kunnen worden. Het Maastricht UMC+ heeft zowel een academische als een regionale functie. Dit betekent dat de variatie in complexiteit van chirurgie en postoperatieve zorg groot is. Dit maakt het werk dynamisch, afwisselend en uitdagend, maar vergt ook een hoge mate van professionaliteit en flexibiliteit. Omdat binnen de recovery voortdurend verpleegkundigen worden opgeleid, is participatie in opleidingstaken onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden. Binnen de perioperatievezorg, en dus ook binnen de Recovery, wordt op vele fronten hard gewerkt aan het verbeteren van kwaliteit en veiligheid en aan het verhogen van de efficiency.

Functieomschrijving
Als Recovery verpleegkundige heb je de zorg rondom post-operatieve patiënten. Dit zijn patiënten uit alle leeftijdscategorieën, met een zorgvraag die varieert van laag- tot hoogcomplex. Je bewaakt de vitale functies van de patiënten en draagt bij aan een spoedige stabilisatie en vroeg postoperatief herstel. Goed klinisch redeneren en anticiperen en adequate communicatie met collega’s en anesthesiologen zijn hierin essentieel. Bij de postoperatieve zorg op de recovery zijn regelmatig meerdere disciplines betrokken. Als verantwoordelijke verpleegkundige heb je een coördinerende functie binnen de zorg voor jouw patiënten. Naast de directe zorg voor de patiënt wordt je ingezet bij verbeterprojecten vanuit de Recovery en in werkgroepen. Deze kunnen o.a. te maken hebben met de directe zorg, scholing, onderzoek en organisatie. Hierin wordt van jou een actieve en ruimdenkende bijdrage verwacht. Het wordt vanzelfsprekend aangenomen dat je andere projecten een warm hart toedraagt en deze ondersteunt.

Wij vragen
Je bent in het bezit van een verpleegkundig diploma (HBO), aangevuld met de Recovery opleiding of IC-opleiding. Als verpleegkundige Recovery werk je in een dynamische omgeving en ben je in staat om vanuit jouw professionele deskundigheid de patiënt centraal te stellen en kwalitatief hoogstaande zorg te verlenen. Je dient te beschikken over goede communicatieve eigenschappen en kan op een professionele wijze samenwerken in een multidisciplinair team. Je kunt goed in teamverband werken, bent flexibel en bent bereid volgens een wisselend dienstrooster werkzaam te zijn. Je hebt een kritisch denkvermogen en bent in staat om werkwijzen te analyseren, verbeterprojecten te sturen en innoverend te denken.

Dienstverband
Het betreft een vaste aanstelling van gemiddeld 24 tot 36 uur per week, met een proeftijd van één jaar conform art. 2.4.1 van de Cao umc.

Werktijden
Volgens rooster. Er wordt van je verwacht dat je deelneemt in de onregelmatigheidsdiensten.

Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 3.391,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal A08b van de Cao umc.

Aanvullende informatie
Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kunt u contact opnemen met Werving & Selectie. Bereikbaar elke werkdag tot 12.00uur tel: 043-387 59 77 / solliciteren.wervingselectie@mumc.nl.
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijhetazm.nl.

Solliciteren
Organisatie: Maastricht UMC+ (azM)
Vacaturenummer: v17.0312

Overig
Wij verzoeken u digitaal te solliciteren via onze website www.werkenbijmumc.nl door gebruik te maken van de "solliciteren" knop.

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uit maken van de sollicitatieprocedure.

Sollicitatie link
Plaatsingsdatum 04/10/2017
Sluitingsdatum 31/01/2018

Kijk voor deze en vele andere vacatures in zorg en welzijn op www.zorgnetlimburg.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
E-mail  arno@borgerparkmedia.nl
Meer info  www.werkenbijmumc.nl