Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60039

Vacature: Restaurant Chef voor Van der Valk Hotel in Venlo via Avance

VACATURENR lv-60039 (04-10-2017)

Vacature: Restaurant Chef voor Van der Valk Hotel in Venlo via Avance

Opdrachtgever
Van der Valk Hotel Venlo is een 4-sterren hotel met 149 kamers, een restaurant, 7 multifunctionele zalen en 3 luxe boardrooms. Om onze gasten nog beter van dienst te kunnen zijn en hun verwachtingen te kunnen overtreffen, zal Van der Valk Hotel Venlo in 2019 nieuwbouw realiseren. Na opening van de nieuwbouw beschikt Van der Valk Hotel Venlo over ca. 170 luxe kamers, verschillende suites, uitgebreide vergaderfaciliteiten, diverse restaurants en een beauty en wellness voorziening. Met het oog op deze fantastische ontwikkeling is deze vacature ontstaan.

Avance Werving & Selectie is voor Van der Valk Hotel Venlo op zoek naar een:

RESTAURANT CHEF

Functie-informatie
Je werkt mee op de werkvloer (geen kantoorfunctie) en geeft leiding aan de restaurantmedewerkers, die belast zijn met het bedienen van gasten in het restaurant, bij partijen/ vergaderingen in de zalen en bij roomservice. Tot je werkzaamheden behoren onder meer:
  • Regelen en coördineren van de uitvoering van de werkzaamheden en toezien op de kwaliteit van de uitvoering van de werkzaamheden.
  • Toewijzen van werkzaamheden aan medewerkers en geven van instructies en aanwijzingen.
  • Zorgen voor voldoende hulpmiddelen, zoals bijvoorbeeld serviesgoed en tafellinnen.
  • Afstemmen van werkzaamheden met andere afdelingen.
  • Bijsturen bij problemen, opvangen en afhandelen van vragen/klachten van gasten.
  • Regelen van voldoende bezetting (parttimers, oproep­krachten) bij uitval door bijvoorbeeld ziekte.
  • Begeleiden van medewerkers, leerlingen en stagiaires.
  • Verbeteringen en veranderingen in werkmethoden, roosters, kaart en dergelijke, op basis van praktijkervaringen en suggesties van gasten voorstellen aan de bedrijfsleiding.

Functie-eisen
Van der Valk Hotel Venlo is bij voorkeur op zoek naar een nieuwe collega met aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie. Ben je in het bezit van een diploma leidinggevende bediening niveau 4, dan is dit een pré. Daarnaast zou dit een mooi kans zijn voor een recent afgestudeerde van de Hogere Hotelschool die een snelle start van zijn carrière wil maken.

Aanbod
Van der Valk Hotel Venlo biedt je een uitdagende baan aan binnen een gemotiveerd team. Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn conform het arbeidsvoorwaardenreglement van Koninklijke Horeca Nederland. De functie kan op zowel fulltime als parttime basis vervuld worden. Heb je er geen bezwaar tegen om zowel op doordeweekse dagen, in het weekend en op feestdagen te moeten werken, dan is deze baan wellicht iets voor jou.

Inlichtingen bij
Deze vacature is in behandeling bij de heer Lanny Roest (Kantoormanager), bereikbaar via telefoonnummer 077-3522222 of 06- 51000420.

Solliciteren
Meer info  www.avance.jobs