Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60038

Vacature: Civieltechnisch Medewerker voor Lybrae Consultants in Maastricht

VACATURENR lv-60038 (04-10-2017)

Vacature: Civieltechnisch Medewerker voor Lybrae Consultants in Maastricht

Lybrae Consultants is een onafhankelijk projectconsultancy- en adviesbureau dat overheden en bedrijfsleven ontzorgt en oplossingen biedt bij technische, beleidsmatige en juridische vraagstukken. We zijn actief binnen de vakgebieden bouwkunde, civiele techniek, milieu, ruimtelijke ordening en bestuursrecht.

We beschikken over ruim 175 adviseurs die projecten uitvoeren bij onze opdrachtgevers, waaronder gemeenten, provincies, ministeries, omgevingsdiensten, waterschappen en ingenieursbureaus.

Lybrae Consultants is onderdeel van Lybrae Nederland en is sinds 2002 actief. We hebben vestigingen in Maastricht, Eindhoven, Breda, Rotterdam en Arnhem. Onze huidige focus ligt op Zuid- en Midden-Nederland, maar we zijn in geheel Nederland actief.

In verband met de verdere uitbreiding van onze organisatie in Maastricht zijn we op zoek naar een:

CIVIELTECHNISCH MEDEWERKER

Functieomschrijving:
Voor een gemeente in Zuid Limburg zijn we op zoek naar een ervaren civieltechnisch medewerker. Ben jij civieltechnisch onderlegd en inzetbaar op verschillende functies binnen de Civiele Techniek o.a. werkvoorbereiding en/of toezichthouding.

Het betreft een sfeervolle gemeente met een rijke historie. De gemeente hecht veel waarde aan de kwaliteit van de medewerkers. Men let hierbij in het bijzonder op de volgende kernwaarden: wij/samen, klant-/vraaggericht, flexibel en professioneel. Past dit bij jou en spreken onderstaande taken je aan, dan horen we graag van jou!

Wat ga je doen?
  • Het opstarten van diverse civieltechnische projecten (wegen);
  • Het aanvragen van offertes;
  • Het controleren van bestekken;
  • Het begeleiden van aanbestedingen en het organiseren van info avonden.

Opleiding:
  • Je hebt minimaal een afgeronde MTS opleiding, weg- en waterbouw.

Overig:
Wat vragen wij?
  • Minimaal 3-5 jaar werkervaring als werkvoorbereider en/of toezichthouder bij een gemeente;
  • HBO werk- en denkniveau;
  • Je bent communicatief sterk, ook in stressvolle situaties houd jij je hoofd boven water zodat de klus foutloos geklaard wordt.

Wij bieden:
Lybrae biedt je een fulltime (40 uur/week) of parttime contract voor bepaalde tijd met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een collectieve pensioenregeling, collectieve ziektekostenverzekering, EB-vergoeding, reiskostenvergoeding / lease-auto, mobiele telefoon en interne en externe opleidingen. Bij goed functioneren wordt je de mogelijkheid geboden voor een contract (voor onbepaalde tijd).

Je komt te werken in een professionele projectorganisatie en je zult samen gaan werken in een dynamisch en enthousiast team, waarin klanten én medewerkers centraal staan.

Geïnteresseerd?
Stuur ons dan jouw sollicitatiebrief met curriculum vitae bij voorkeur per e-mail (info@lybrae.nl).

Bezoek onze website www.lybrae.nl voor meer actuele vacatures en informatie over onze organisatie. Om direct naar de vacature op onze website te gaan klik hier.

Lybrae Consultants
Meerssenerweg 291
6224 AJ MAASTRICHT
Contactpersoon: Nancy Simons
Tel: 043- 604 90 00

Solliciteren
E-mail  info@lybrae.nl
Meer info  www.lybrae.nl