Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60033

Vacature: Parttime Zelfstandig Salarisadministrateur voor Baat in Roermond

VACATURENR lv-60033 (03-10-2017)

Vacature: Parttime Zelfstandig Salarisadministrateur voor Baat in Roermond


Voor onze vestiging in Roermond zijn we, wegens vervanging, per direct op zoek naar een Zelfstandig Salarisadministrateur voor 24-28 uur per week.

Functieomschrijving
Als salarisadministrateur verricht je zowel uitvoerende als adviserende werkzaamheden voor de klanten. De uitvoerende werkzaamheden zullen zich voornamelijk richten op het correct en tijdig verzorgen van salarisadministraties op basis van vastgestelde procedures. Hierbij moet onder andere worden gedacht aan het periodiek vervaardigen van salarisstroken, betaaloverzichten, loon- en betalingsverdeelstaten, journaalposten en aangiften loonheffing. Daarnaast bereken je vakantietoeslagen, eindejaarsuitkeringen en overige uitkeringen en draag je mede zorg voor de dossiervorming.

Wij vragen
  • MBO+ werk- en denkniveau
  • Afgeronde Praktijk Diploma Loonadministratie
  • Kennis op het gebied van verschillende CAO’s, fiscale en sociale regelingen
  • Je hebt minimaal twee tot drie jaar relevante werkervaring met betrekking tot het zelfstandig voeren van salarisadministraties en deze ervaring heb je bij voorkeur opgedaan binnen een accountants- of administratiekantoor
  • Kennis van het softwarepakket Afas is een pré

Je bent proactief, betrokken, resultaatgericht. Daarnaast ben je zeer accuraat en beschik je over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. Je kunt goed zelfstandig werken en bent collegiaal ingesteld. Je hebt geen moeite met het werken met deadlines.

Wij bieden
Een dynamische, afwisselende functie waarin alle aspecten van de salarisverwerking aan bod komen. Uiteraard bieden wij een bij de functie passend pakket aan arbeidsvoorwaarden en salaris.

Informatie / sollicitatie
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Margot van Seters T +31 475 729 210.

Heb je interesse in deze functie, stuur dan je sollicitatiebrief met CV t.a.v. Margot van Seters, hoofd personeelszaken, naar sollicitatie@baat.nl o.v.v. salarisadministrateur.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  sollicitatie@baat.nl
Meer info  www.baat.nl