Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60028

Vacature: Accountmanager voor Valid in Limburg

VACATURENR lv-60028 (03-10-2017)

Vacature: Accountmanager voor Valid in Limburg


ACCOUNTMANAGER


In het kort
Jij zorgt ervoor dat wij blijven groeien in Limburg! In deze rol houd je onze bestaande relaties tevreden, breid je ze uit én ga je nieuwe klanten binnenhalen. Dit doe je vooral door je enthousiasme, het winnen van vertrouwen en je kennis van de IT.

Dit ga je doen
Je zorgt voor een verdere versterking en verbreding van onze klanten in Limburg. Dit doe je onder andere door het succesvol managen van sales cycles, waardoor jij deals weet te winnen. In deze baan weet jij complexe business vraagstukken van klanten op te lossen met onze solide en vooruitstrevende IT oplossingen. Je bent een sparringspartner voor onze klanten en je wordt gezien als trusted advisor.

Voor ons is Customer Intimacy heel belangrijk, dit moet bij je passen. Je weet de vraag achter de vraag te achterhalen en bent hierdoor in staat om een helder beeld te vormen van de commerciële mogelijkheden bij onze relaties.

Je herkent jezelf in een professionele en betrouwbare gesprekspartner en bent, uiteraard, resultaatgericht ingesteld. Inherent aan deze functie is dat je een winnaarsmentaliteit hebt en dat je niet snel uit het veld bent geslagen, opgeven is voor jou geen optie.

Je team
Je komt samen met twee andere accountmanagers te werken in de regio Limburg. Naast dat je veel met hen samenwerkt zoek je ook intensief contact op met onze andere collega’s, zoals de afdeling Marketing & Communicatie, (Delivery) management en natuurlijk ook met onze IT Professionals. Het betreft een fulltime functie, je standplaats is ons kantoor in Maastricht van waaruit je de hele provincie Limburg zult bestieren.
Wat je van ons mag verwachten

Een uitdagende baan bij een ambitieuze ICT dienstverlener met locaties in Eindhoven, Maastricht en Utrecht. We groeien en vinden het belangrijk dat onze mensen met ons meegroeien. Daarom besteden we veel aandacht aan kennisdeling, waardoor we voorop lopen in ons vakgebied. Je werkt samen met enthousiaste collega’s, die je regelmatig zult tegenkomen op onze borrels en PV-activiteiten. Een goed salaris met een uniek bonussysteem. Een laptop, een telefoonabonnement en een leaseauto vinden we vanzelfsprekend.

Wat we van jou verwachten
  • Dat je een afgeronde Hbo-opleiding hebt;
  • Je hebt commerciële werkervaring binnen de IT dienstverlening;
  • Bij voorkeur heb je een relevant netwerk in de regio Limburg.

Locatie
Maastricht

Solliciteren
Meer info  www.carrierebijvalid.nl