Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60020

Vacature: Parttime Verpleegkundige ANW voor Mosae Zorggroep in Maastricht

VACATURENR lv-60020 (03-10-2017)

Vacature: Parttime Verpleegkundige ANW voor Mosae Zorggroep in Maastricht

VERPLEEGKUNDIGE ANW
Mosae Zorggroep
ANW

Werkveld: Verpleeg- en verzorgingshuizen
:Thuiszorg
Soort vacature: Niveau 5-6 Verpleegkundige (5)
Dienstverband: Onbepaalde tijd (vast dienstverband)
Uren in de week: 24

Wij geloven in eigen kracht & eigen regie
voor onze cliënten en onze collega’s. Ben jij iemand die graag (oudere) mensen ondersteunt door hun eigen regie en zelfredzaamheid te vergroten? En ga je daarbij uit van hun wensen en mogelijkheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functieomschrijving
Dit ga je doen
Als verpleegkundig ANW-hoofd ben je het aanspreekpunt voor de zorgmedewerker en je bent binnen je dienst eindverantwoordelijke voor de verpleegkundige zorg binnen de intramurale of extramurale zorg. Het betekent dat je samen met je collega’s verantwoordelijk bent voor professionele begeleiding en medische verzorging van onze cliënten die aansluit op hun levensritme. Je geeft gedegen zorginhoudelijk advies om de kwaliteit van zorg te waarborgen. Als je veranderingen ziet op sociaal, fysiek en psychisch gebied, dan maak je dat bespreekbaar met het team en bied je ondersteuning op dat vlak. Samen zoek je naar oplossingen. Cliënttevredenheid staat bovenaan je lijst. Je bent de contactpersoon bij calamiteiten in de locaties en het aanspreekpunt voor de dienstdoende manager (conform regeling consignatiedienst). Ook ben je verantwoordelijk voor de opvolging van alarmeringen in extramurale zorg (wijk).

Wij vragen
Jij bent...
Zowel vriendelijk, enthousiast als doelgericht. Je staat bekend om je inlevingsvermogen, integriteit en verantwoordelijkheidsgevoel. Jouw communicatieve vaardigheden zijn uitstekend en jij luistert echt naar je cliënten en collega’s. Jij weet als geen ander een sterke vertrouwensband op te bouwen met de cliënten, Specialist Ouderengeneeskunde, huisarts(post) en manager. Je kunt vanzelfsprekend zelfstandig werken, maar je werkt ook graag samen met de verschillende teams. Je hebt een flexibele instelling en weet prioriteiten goed in te schatten. Bovendien vind jij het een uitdaging je weg te vinden binnen een organisatie die sterk in ontwikkeling is o.a. op het gebied van zelfsturing.

Dienstverband
Belangrijke details
  • Je beschikt minimaal over een diploma Verpleegkundige MBO-niveau 4 of HBO-niveau 5 en je bent BIG geregistreerd. Je hebt vaardigheden om te gaan met crisissituaties, zoals assertiviteit en daadkracht.
  • Je bent bevoegd en bekwaam voor alle verpleegtechnische handelingen en je hebt kennis van richtlijnen en protocollen ten aanzien van verpleegkundige zorg en hulpmiddelen.
  • Je beschikt over advies- en didactische vaardigheden voor het verstrekken van zorginhoudelijke adviezen.
  • Je ben in het bezit van rijbewijs B.
  • Je hebt het BHV-diploma of je bent bereid deze opleiding te volgen.
Bij Mosae vinden we het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen dus word je gefaciliteerd in trainingen en opleidingen en zijn er kansen om door te groeien.

Je bent bereid in alle voorkomende diensten te werken.

Werktijden
De diensttijden zijn: dagdienst van 7:00 uur tot 15:00 uur / avonddienst van 15:00 uur tot 23:00 uur / nachtdienst van 23:00 uur tot 7:00 uur.

Salaris
De functie verpleegkundig ANW-hoofd is ingedeeld in functiegroep 50 CAO VVT. Het salaris is min. € 2.373,63 en max. € 3.444,48 per maand op basis van 36 uur per week.

Aanvullende informatie
Enthousiast? Kom dan bij ons werken!

Laat het ons weten en stuur je sollicitatiebrief en CV uiterlijk 17 oktober 2017 naar Mosae Zorggroep t.a.v. Ruben Singel, afdeling PO&O, Postbus 2135, 6201 CA Maastricht of mail naar solliciteren@mosaezorggroep.nl. Je kunt ook het interesseformulier invullen op www.mosaezorggroep.nl/werken-bij. Vermeld bij je reactie dat het gaat om vacaturenummer 60.

Informatie
Nog vragen?
Wil je graag meer weten dan kun je voor zorginhoudelijke vragen contact opnemen met Christien Vree (teamcoach), T 06-52880723, christien.vree@mosaezorggroep.nl Voor algemene vragen kun je terecht bij personeelsadviseur Ruben Singel, T 043-3549114, ruben.singel@mosaezorggroep.nl De uitgebreide functiebeschrijving kun je per e-mail opvragen via solliciteren@mosaezorggroep.nl, zet er even bij om welke functie het gaat. Wil je meer weten over Mosae check dan onze site www.mosaezorggroep.nl

Solliciteren
Organisatie Mosae Zorggroep
Adres Postbus 2135, 6201 CA Maastricht
Vacaturenummer 60
Plaatsingsdatum 03/10/2017
Sluitingsdatum 17/10/2017

Solliciteren
E-mail  solliciteren@mosaezorggroep.nl
Meer info  www.mosaezorggroep.nl