Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60014

Vacature: Inval Pedagogisch Medewerkers voor Stichting Peuterspeelzaalwerk in Heerlen

VACATURENR lv-60014 (03-10-2017)

Vacature: Inval Pedagogisch Medewerkers voor Stichting Peuterspeelzaalwerk in Heerlen

Stichting Peuterspeelzaalwerk Heerlen (PWH) heeft 21 peuterspeelzalen verspreid over Heerlen en Hoensbroek. Professionele medewerkers begeleiden, ondersteund door vrijwilligers, bijna 750 peuters; twee- en driejarigen, die aan het begin staan van hun zoektocht naar vaardigheden en kennis. Door samen te spelen en spelenderwijs te leren, ontdekken en ontwikkelen de kinderen hun mogelijkheden en talenten.

De kernopdracht van het Peuterspeelzaalwerk in Heerlen en Hoensbroek is om zoveel mogelijk kinderen een goede start te bieden in het basisonderwijs. PWH legt daarbij de nadruk op voorlezen, gezond eten en drinken en bewegen. In de peuterspeelzalen wordt gewerkt met de voor- en vroegschoolse methodes Piramide en Speelplezier die in het basisonderwijs een vervolg krijgen en waardoor de doorlopende ontwikkelingslijn gewaarborgd blijft. De peuterspeelzaal is dan ook de ideale voorbereiding op de basisschool.

Door veranderende wetgeving ontstaan er het komende schooljaar structureel, in meerdere locaties, vacatures voor pedagogisch medewerkers. Daarnaast blijft het mogelijk om deel uit te maken van onze “vervangingspoule” waarmee je collega’s vervangt bij ziekte of verlof.

INVAL PEDAGOGISCH MEDEWERKERS

Functie-eisen
  • Afgeronde opleiding Pedagogisch Werker niveau 3 of 4
  • Aantoonbaar Taalniveau 3 F op de onderdelen mondelinge vaardigheden en lezen
  • VVE certificering

Arbeidsvoorwaarden
Het betreft in eerste instantie een tijdelijk contract met uitzicht op een vaste aanstelling. Salarisindicatie € 1.900- 2.600 bruto per maand op fulltime basis, conform CAO welzijn en maatschappelijke dienstverlening en afhankelijk van opleiding en ervaring. Daarnaast ontvang je een individueel keuzebudget en een loopbaanbudget. Je werkt in een informele, ambitieuze organisatie en hebt, mede vanuit je functie, veel interne en externe contacten.

Spreekt de vacature je aan en voldoe je aan de functie-eisen, dan komen we graag met je in contact. Je kunt je motivatiebrief met CV sturen naar c.vanwandeloo@peuterspeelzaalwerk.nl.

En kijk zeker ook eens op onze website: www.peuterspeelzaalwerk.nl

E-mail  c.vanwandeloo@peuterspeelzaalwerk.nl
Meer info  www.peuterspeelzaalwerk.nl