Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-59977

Vacature: Administratief Medewerker voor Colle Rental & Sales in Sittard

VACATURENR lv-59977 (29-09-2017)

Vacature: Administratief Medewerker voor Colle Rental & Sales in Sittard

Collé Rental & Sales is dé specialist bij uitstek op het gebied van verhuur, verkoop en service van machines voor: bouw, industrie, grondverzet, evenementen, intern transport, reiniging en tuin & park. Ruim 100 jaar ervaring staat garant voor een uitgebreid assortiment, scherpe prijzen en een uitstekende service.

De organisatie bestaat uit diverse B.V.’s, verspreid over meerdere locaties in Nederland, Duitsland en België en telt ruim 380 medewerkers. De bedrijfscultuur is te omschrijven als: no nonsense, flexibel, informeel, plat en open deuren. Wij werken niet met budgetten en beleidsplannen. Met een goed onderbouwde case is alles bespreekbaar. Er is geen strakke projectplanning, projecten kunnen ad hoc ontstaan en uitgevoerd worden. Luisteren naar de behoeften is het motto.

Wij zijn voor onze hoofdvestiging in Sittard (Nusterweg 100-102, 6136 KV Sittard) per direct op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor de functie van:

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (NEAR NATIVE DUITS)

Afdeling: Backoffice Duitsland, Verhuur

(fulltime, m/v)


De functie
Als Administratief Medewerker maak je onderdeel uit van de afdeling Backoffice Verhuur Duitsland, bestaande uit 3 personen. De Backoffice is de ondersteunende afdeling van de commerciële buitendienst, welke bestaat uit ca. 15 Accountmanagers voor Duitsland. In deze functie ben jij specifiek verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de buitendienst van Duitsland.

Jouw taken zijn:
 • Administratief verwerken van alle commerciële data;
 • Verwerken van alle offertes;
 • Verwerken van alle commerciële activiteiten van de Accountmanagers;
 • Beantwoorden van alle binnenkomende telefoongesprekken, zowel intern als extern;
 • Aanleveren van een diversiteit aan informatie welke de Accountmanagers nodig hebben;
 • Verzenden van documentatie op vraag van de klant of de interne organisatie;
 • Signaleren en bewaken van te nemen acties;
 • Het ondersteunen van de Accountmanagers.

Het profiel
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Duitse taal is vereist, beheersing van de Engelse en/of Franse taal is een pre;
 • Je beschikt over MBO niveau 3/4 werk- en denkniveau, verkregen door opleiding en/of werkervaring richting administratie of commercie;
 • Je bent bekend met het gebruik van het Microsoft Office pakket (Word, Outlook, Excel);
 • Je bent klantgericht, communicatief vaardig en pro actief, en voelt je op je plek binnen een dynamische organisatie;
 • Je bent accuraat, flexibel, in staat om zowel zelfstandig als in een team te werken en je hebt een grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Woonachtig in de regio Sittard.

Wat bieden wij?
Een veelzijdige en verantwoordelijke fulltime functie binnen een gezond en groeiend familiebedrijf, met een uitstekende CAO. Een parttime dienstverband behoort niet tot de mogelijkheden. Prima primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden. Na gebleken geschiktheid behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheden.

Interesse?
Solliciteer direct door op de sollicitatiebutton op deze pagina te klikken!

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met de dhr. Luc Bisschoff op telefoonnummer 06-57545839.

Online screening kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Meer info  www.colle.eu