Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-59958

Vacature: Process Quality Specialist voor Boels in Sittard

VACATURENR lv-59958 (28-09-2017)

Vacature: Process Quality Specialist voor Boels in Sittard

PROCESS QUALITY SPECIALIST

Dit is de rol
Als gevolg van diverse uitbreidingen willen wij ons team versterken met een Proces Specialist. We zoeken hiervoor iemand die overkoepelend aan de slag gaat voor vier gespecialiseerde en sterk groeiende bedrijfsonderdelen van Boels Rental (Boels Training, IQ-Pass, Boels GEO & Safety, Prof Guard). Mede door deze verscheidenheid aan processen is het een zeer uitdagende en interessante rol. Je speelt een belangrijke rol bij het begeleiden en adviseren van afdelingen als het gaat om het documenteren en continue verbeteren van processen (d.m.v. Lean of soortgelijke methodologie). Je analyseert processen, legt deze vast en schept zo de voorwaarden voor continue verbetering en verankering van processen. Voor jou bestaat de kwaliteit van processen niet enkel op papier, maar met name zoals deze geleefd worden door de mensen die de processen uitvoeren. Het voornaamste doel is om de kwaliteit van dienstverlening naar onze klanten op een zo hoog mogelijke niveau te krijgen met optimale doorlooptijden en efficiëntie.

Voor jou is het een leuke uitdaging om jouw opgebouwde kennis en ervaring in te zetten in een ‘green field’ omgeving met weinig bestaande procesdocumentatie en ervaring met procesverbetering. Hierbij werk je samen met de andere professionals in het ondersteunende team en de leiding en medewerkers van de verschillende bedrijfsonderdelen. Je rapporteert rechtstreeks aan de overkoepelende business director.

Je taken zijn:
 • Het ontwikkelen van templates voor documentatie;
 • Het opstellen van documentatie van processen in werkinstructies en/of procedures;
 • Het beheren van het documentatiesysteem, incl. revisiebeheer en training- en certificatiematrix;
 • Zorgdragen voor goede implementatie van processen;
 • Het beheren van de kwaliteitssystemen (ISO9001), incl. het organiseren van interne- en externe audits en alle bijkomende vereisten (management review, PDCA cyclus, klachtenmanagement etc.);
 • Het coördineren en leiden van grotere procesverbeteringen, volgens DMAIC of soortgelijke methode;
 • Het stimuleren en begeleiden van medewerkers bij kleinere procesverbeteringen bijvoorbeeld Kaizen-events.

Dit neem jij mee
Bij Boels zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het cv. Je neemt bepaalde ervaring en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij Boels. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin?
 • Je hebt een HBO of WO werk en denkniveau, bij voorkeur aangevuld met certificatie in LEAN/Six Sigma of soortgelijke methodologie;
 • Je hebt ervaring met ISO9001 of een soortgelijke kwaliteitsstandaard;
 • Je hebt ervaring in transactionele (bijv. customer service, OTC) en/of operationele omgevingen (bijv. distributie/logistiek of productie);
 • Je beschikt over minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
 • Je bent analytisch, zelfstandig en energiek;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en het Engels. Beheersing van de Duitse taal is pre.

Dit bieden wij
Binnen Boels kun je rekenen op een plezierige en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar ook voor de tevredenheid van onze medewerkers. Daar hoort ook een prima salaris bij inclusief een aantrekkelijke pensioenregeling. Dit is wat wij jou bieden.

Heb jij interesse in een mooie loopbaan bij Boels? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet via onderstaande button.

Solliciteren
Meer info  www.boels.com