Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-59934

Vacature: (Commercieel) Coordinator Grondverzet voor Hecker in regio Venlo via Avance Werving Selectie

VACATURENR lv-59934 (26-09-2017)

Vacature: (Commercieel) Coordinator Grondverzet voor Hecker in regio Venlo via Avance Werving Selectie

Al meer dan 85 jaar houdt Hecker BV zich bezig met alles wat te maken heeft infra-sloop-recycling in de regio Venlo. Op dit moment werkt Hecker BV met 30 medewerkers in Limburg en de Duitse grensstreek. Hecker BV is sterk in onder andere infrastructurele werken, sloopwerkzaamheden, recycling van puin en zand- en grondhandel. Door de combinatie van deze activiteiten is de flexibiliteit van Hecker BV groot en het aanbod compleet. Hecker BV werkt voor overheids- en semioverheidsinstellingen, aannemers, bedrijven en particulieren.

Vanwege uitbreiding in het huidige team is Avance Werving Selectie voor Hecker BV op zoek naar een:

(COMMERCIEEL) COÖRDINATOR GRONDVERZET

De schakel van planning, grondverzet en verhuur


Functie informatie:
Je draagt zorg voor een efficiënte planning van mens, materieel en materiaal rekening houdend met relevante wet - en regelgeving.
In deze functie ben je commercieel en coördinerend verantwoordelijk voor de operatie. Je drive is om te zorgen dat er zoveel mogelijk productief declarabele uren gedraaid worden in combinatie met de handel in zand en grind.
Hierbij hoort ook het aansturen en instrueren van chauffeurs, machinisten en grondwerkers door middel van werkbonnen. Daarbij hoort ook de administratieve afhandeling van de geplande uren.
Je koopt aanvullende diensten in wanneer dit nodig is met betrekking tot inhuur en verhuur.
Je werkt proactief. Je volgt nauwgezet de voortgang van de werken en transporten en anticipeert bij (te verwachten) afwijkingen. Je past daarbij de planning ad hoc aan indien nodig.
Je onderhoudt nauw gezet contact met de opdrachtgevers en communiceert met hen over onderhanden werk. Daarnaast weet je ook een goede relatie op te bouwen met leveranciers en onderaannemers.
Tot slot heb je een signalerende functie met betrekking tot het beheer en onderhoud van machines.

Basis voor succes:
Zit plannen en organiseren in je genen en stroomt er commercieel bloed door je aderen? Dan zit je goed!
Voor deze functie zoeken wij een sterke persoon met ervaring in de grondverzet. Hierdoor ben je in staat om een goede planning te maken en kun je klanten adviseren wat de beste oplossing is.
Deze ervaring heb je opgedaan doordat je zelf als machinist of uitvoerder gewerkt hebt bijvoorbeeld.
Daarnaast herken je jezelf in de persoonskenmerken flexibiliteit, stressbestendig, commercieel, nieuwsgierig.
Je weet hoe je mensen kunt motiveren en stimuleren zodat je de zaken geregeld krijgt. Je bent communicatief sterk zowel richting klanten als medewerkers.
Durf! Je moet beslissingen kunnen en durven nemen.

Aanbod:
Wil jij in een familiebedrijf werken met veel verantwoordelijkheid en korte lijnen?
Hecker BV biedt een baan in een zeer dynamisch en ondernemend bedrijf met volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Daarnaast bieden zij een direct dienstverband en goede salariëring.

Interesse?
Dan nodigen wij u graag uit om direct via onze website www.avance.jobs op deze vacature te reageren. U vindt de functie terug onder vacaturenummer 13113. Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Lanny Roest MBA (Kantoormanager), bereikbaar via telefoonnummer 077-3522222 of 06-51000420. Kijk voor meer informatie over Lanny Roest MBA op www.avance.jobs/lannyroest.

Solliciteren
Meer info  www.avance.jobs