Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-59890

Vacature: Applicatiebeheerder voor SJG in Weert

VACATURENR lv-59890 (22-09-2017)

APPLICATIEBEHEERDER


SJG Weert (St. Jans Gasthuis)
Informatisering & Automatisering

Werkveld: Ziekenhuizen
Soort vacature: Overige functies: Automatisering / ICT
Dienstverband: Onbepaalde tijd (vast dienstverband)
Uren in de week: 36


SJG Weert is een dynamische organisatie die zich aanpast aan de uitdagingen van de hedendaagse gezondheidszorg. Het kleinschalige ziekenhuis, behorende tot de top 3 van de meest klantvriendelijke ziekenhuizen van Nederland, kenmerkt zich door korte lijnen en levert op professionele wijze verantwoorde, hoogstaande zorg. Wij bieden basiszorg in de volle breedte binnen de muren van SJG Weert of in samenwerking met partners in de regio. De klant staat daarbij steeds op de eerste plaats.

Functieomschrijving
De hoofdtaken zijn proactief dagelijks applicatiebeheer én participatie in projecten mbt applicatiebeheer. Wat betreft het beheer ben je samen met 5 directe collega’s het eerste aanspreekpunt voor gebruikers van met name het ziekenhuis informatiesysteem Chipsoft HiX, maar daarnaast ook van iDocument en Zorgdomein. Je bent nauw betrokken bij het testen van nieuwe releases en updates van deze applicaties. Uiteraard in nauwe samenwerking met gebruikers en key-users. Je adviseert gebruikers bij grote aanpassingen in de applicatie(s). Je zorgt dat de relevante documentatie up-to-date blijft en bent actief bij het wijzigingsbeheer.

Je neemt actief deel aan projecten bij applicatiebeheer en zorgt ervoor dat implementaties van nieuwe modules of nieuwe applicaties vlekkeloos verlopen. Je bent betrokken bij pakketselecties, je ondersteunt bij de inrichting van de applicaties en adviseert bij procesverbeteringen zodat de applicatie nauw aansluit bij de werkprocessen van de gebruiker en/of key-user.

Je ondersteunt in het VIPP programma (Versnellingsprogramma Informatie-uitwisseling Patiënt en Professional) door vanuit de inhoud van het VIPP de projectleiders te ondersteunen, de uitvoering van de aspecten voor applicatiebeheer te borgen met als gezamenlijk doel aan de voorgestelde normen voor subsidie te voldoen.

Wij vragen
  • Je hebt een afgeronde HBO/WO-opleiding, bijvoorbeeld Informatiemanagement of Gezondheidswetenschappen aangevuld met kennis van BiSL en ASL.
  • Je hebt minimaal twee jaar relevante werkervaring, waaronder werken met projecten.
  • Je bent analytisch sterk, werkt methodisch en oplossingsgericht en bent vertrouwd met een beheers- en projectmatige aanpak.
  • Je hebt ervaring opgedaan in een ziekenhuis door middel van werk en/of stage en je weet hoe de processen in een ziekenhuis lopen. Je bent geïnteresseerd in de ontwikkelingen binnen gezondheidszorg en specifiek ziekenhuizen.
  • Je bent collegiaal, een teamplayer, klant- en kwaliteitsgericht, communicatief vaardig, resultaatgericht en je beschikt over een gezonde dosis humor.
  • Je bent flexibel, stressbestendig.
  • Je hebt een proactieve houding en hebt oog voor procesverbetering (lean) en innovatie.

Dienstverband
Het betreft een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. De arbeidsduur bedraagt 36 uur gemiddeld per week.

Werktijden
In overleg

Salaris
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen.

Informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer L. Peters, manager I&A, tel. 06-28320654 of per e-mail: lgm.peters@sjgweert.nl.
Solliciteren uitsluitend via de site www.sjgweert.nl

Solliciteren
Organisatie: SJG Weert (St. Jans Gasthuis)
Vacaturenummer: ZH1772
Overig: De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 19/10/2017
Contactpersoon naam: C. Lambregts
Contactpersoon functie: hoofd P&O SJG Weert
Plaatsingsdatum: 22/09/2017
Sluitingsdatum: 06/10/2017

Kijk voor deze en vele andere vacatures in zorg en welzijn op www.zorgnetlimburg.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Meer info  www.sjgweert.nl