Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-59858

Vacature: Specialist Ouderengeneeskunde voor De Zorggroep Zorghotel in Roemond

VACATURENR lv-59858 (20-09-2017)

Vacature: Specialist Ouderengeneeskunde voor De Zorggroep Zorghotel in Roemond

SPECIALIST OUDERENGENEESKUNDE - GERIATRISCHE REVALIDATIEZORG – ZORGHOTEL ROERMOND

Interessante carrièremogelijkheid voor een ambitieuze Specialist Ouderengeneeskunde!

De Zorggroep

Werkveld: Verpleeg- en verzorgingshuizen
:Thuiszorg
Soort vacature : Niveau 7-8; Specialist ouderengeneesk.
Dienstverband: Onbepaalde tijd (vast dienstverband)
Opleidingsniveau :WO | NLQF 7-8
:Academisch onderwijs | NLQF 8


Ben jij een geregistreerde Specialist Ouderengeneeskunde en ben je op zoek naar een functie die uitdaging en ontwikkelingsmogelijkheden biedt en geïnteresseerd in de Geriatrische Revalidatie Zorg? Werk jij graag in een dynamische omgeving waar er nauw wordt samengewerkt met medisch specialisten van het ziekenhuis? Heb jij de ambitie om meer uit jouw vak te halen? Dan heeft De Zorggroep een mooie carrièremogelijkheid als Specialist Ouderengeneeskunde bij Zorghotel Roermond voor jou!

Functieomschrijving
Als Specialist Ouderengeneeskunde maak je deel uit van het Expertise- en Behandelcentrum (EBC) van De Zorggroep. Je biedt medische zorg aan onze cliënten en stelt samen met de cliënt een behandelplan op.
In Zorghotel Roermond biedt De Zorggroep geriatrische revalidatiezorg in een comfortabele en aangename omgeving, die mensen stimuleert om uit bed te komen, actief te zijn en daarmee hun zelfredzaamheid te herwinnen. De revalidatiezorg is specifiek gericht op ouderen die moeten herstellen van bijvoorbeeld een operatie of beroerte. Het Zorghotel beschikt over zestig kamers, waarvan er 40 bestemd zijn voor revalidanten van De Zorggroep. De behandelaars van De Zorggroep en het Laurentius Ziekenhuis Roermond werken nauw samen op het gebied van revalidatie. Het zorghotel bevindt zich op het ziekenhuisterrein.
Naast de GRZ maak je deel uit van het team artsen in het betreffende werkgebied, participeer je in de bereikbaarheidsdiensten en zullen er mogelijk ook andere cliënten onder jouw medische verantwoordelijkheid vallen.

Specialisten ouderengeneeskunde krijgen binnen De Zorggroep de ruimte om zich verder te ontwikkelen en specialiseren op belangrijke gebieden. De organisatie is o.a. opleidingshuis voor co-assistenten, aios huisartsgeneeskunde en – ouderengeneeskunde, verpleegkundig specialisten en andere disciplines. Daarnaast is De Zorggroep aangesloten bij het Universitair Kennisnetwerk Ouderenzorg Nijmegen (UKON). Het UKON is een samenwerking tussen de afdeling Eerstelijnsgeneeskunde/ Ouderengeneeskunde van het Radboudumc en 14 zorgorganisaties.

Wij vragen
Je bent een enthousiaste geregistreerde Specialist Ouderengeneeskunde of je rondt je opleiding hiervoor binnenkort af. Mogelijk heb je de kaderopleiding GRZ al afgerond of heb je daar interesse in. Je hebt een krachtige persoonlijkheid, je communiceert op een prettige wijze en weet zorgmedewerkers te enthousiasmeren. Je hebt een visie op ontwikkelingen in de ouderenzorg en ouderengeneeskunde en bent in staat deze visie te vertalen en uit te dragen. Samen met de collega’s werk je aan de verdere opbouw van de vakgroep Specialisten Oudergeneeskunde. Je bent een teamspeler en wilt meerwaarde halen uit elk team waar je een rol speelt.

Dienstverband
Wij bieden een dienstverband voor onbepaalde tijd. De omvang van het dienstverband bedraagt gemiddeld 24-36 uur per week. Het exacte aantal uren wordt in onderling overleg bepaald. Aanvang zo spoedig mogelijk.

Werktijden
Volgens rooster, in onderling overleg.

Salaris
Als Specialist Ouderengeneeskunde word je ingeschaald op basis van de cao VVT in FWG 70 of in FWG 75 - afhankelijk van (kader)opleiding en ervaring.

Informatie
Voor aanvullende informatie over deze vacature of het plannen van een oriënterend gesprek kan je contact opnemen met Sandra Spijkerman (06-22384596).

Mocht je een Specialisten Ouderengeneeskunde van De Zorggroep willen spreken of een dagje mee willen lopen dan horen we dat ook graag!

Solliciteren
Organisatie De Zorggroep
Vacaturenummer 931691

Sollicitatie link

Plaatsingsdatum 20/09/2017
Sluitingsdatum 8/10/2017
Kijk voor deze en vele andere vacatures in zorg en welzijn op www.zorgnetlimburg.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren