Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-59847

Vacature: Technisch Commercieel Medewerker voor Dahlman in Elsloo

VACATURENR lv-59847 (20-09-2017)

Vacature: Technisch Commercieel Medewerker voor Dahlman in Elsloo

Royal Dahlman ontwikkelt, produceert en installeert industriële filters en filtersystemen voor de olie- & gasindustrie, petrochemie en power industrie. Met circa 50 enthousiaste en professionele medewerkers biedt Dahlman haar klanten wereldwijd kwalitatief hoogwaardige, innovatieve en klantspecifieke filteroplossingen. Belangrijke afzetmarkten bevinden zich o.a. in Europa, het Midden-Oosten en Azië.
Vanuit 3 vestigingen, Elsloo, Aken (D) en het hoofdkantoor in Maassluis, werkt zij met de afdelingen Verkoop, Engineering, Projectmanagement, Inkoop, Kwaliteit & Productie aan deze projecten. Ontwikkelen van innovatieve technologie en het verstevigen van onze positie op de internationale markt is een uitdaging en de weg naar groei. Om deze groeistrategie verder vorm te geven en te versnellen, zijn wij ter uitbreiding van ons team in Elsloo op zoek naar een

TECHNISCH COMMERCIEEL MEDEWERKER

Als Technisch Commercieel Medewerker lever je een actieve bijdrage aan het verkopen van filtratie spare parts en equipment en ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van relaties met klanten vanuit de binnendienst. Binnen deze functie ben je de technisch commerciële spil die technische aanvragen in behandeling neemt en deze vertaalt in goede klantgerichte offertes. Verder ben je mede verantwoordelijk voor onze after sales activiteiten en het voorbereiden en uitvoeren van marketingacties in overleg met je collega’s.

Onze vestiging in Elsloo is volledig toegerust op filtratie spare parts, standaard filtratie equipment, key supply activiteiten en service & onderhoud aan filtratiesystemen.

Opleiding
Voor deze functie zoeken wij een echte teamspeler en een goede organisator. Je hebt een afgeronde technische opleiding op MBO niveau (Werktuigbouwkunde/Procestechniek) met affiniteit voor commercie. Daarnaast beheers je de Engelse en Duitse taal in woord en geschrift.

Geïnteresseerd in deze boeiende functie?
Herken je jezelf in de werkzaamheden en in de gewenste functie-eisen? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie met C.V. digitaal of per brief naar onderstaand adres.
Dahlman Filter Services B.V.
t.a.v. Dhr. H.P.J. van Well (General Manager)
Business Park Stein 139
6181 MA ELSLOO
E-mail: h.vanwell@dahlman.nl

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  h.vanwell@dahlman.nl
Meer info  www.royaldahlman.com