Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-59846

Vacature: Sales Engineer voor Dahlman in Elsloo

VACATURENR lv-59846 (20-09-2017)

Vacature: Sales Engineer voor Dahlman in Elsloo

Royal Dahlman ontwikkelt, produceert en installeert industriële filters en filtersystemen voor de olie- & gasindustrie, petrochemie en power industrie. Met circa 50 enthousiaste en professionele medewerkers biedt Dahlman haar klanten wereldwijd kwalitatief hoogwaardige, innovatieve en klantspecifieke filteroplossingen. Belangrijke afzetmarkten bevinden zich o.a. in Europa, het Midden-Oosten en Azië.
Vanuit 3 vestigingen, Elsloo, Aken (D) en het hoofdkantoor in Maassluis, werkt zij met de afdelingen Verkoop, Engineering, Projectmanagement, Inkoop, Kwaliteit & Productie aan deze projecten. Ontwikkelen van innovatieve technologie en het verstevigen van onze positie op de internationale markt is een uitdaging en de weg naar groei. Om deze groeistrategie verder vorm te geven en te versnellen, zijn wij ter uitbreiding van ons team in Elsloo op zoek naar een

SALES ENGINEER

Als Sales Engineer ben je verantwoordelijk voor de proactieve benadering van een deel van onze accounts en contractklanten. Je bent verantwoordelijk voor het generen van new business en het uitbouwen van bestaande relaties.
Je bezoekt en adviseert klanten, bent klant- en resultaatgericht en denkt in technische oplossingen. Daarnaast ben je communicatief sterk en een goede gesprekspartner op verschillende niveaus.

Onze vestiging in Elsloo is volledig toegerust op filtratie spare parts, standaard filtratie equipment, key supply activiteiten en service & onderhoud aan filtratiesystemen.

Opleiding
Voor deze functie zoeken wij een echte teamspeler en een goede organisator. Je hebt een afgeronde technische opleiding op HBO niveau (Werktuigbouwkunde/Procestechniek) en daarnaast beheers je de Engelse en Duitse taal in woord en geschrift. Enkele jaren commerciële buitendienstervaring is een pré.

Geïnteresseerd in deze boeiende functie?
Herken je jezelf in de werkzaamheden en in de gewenste functie-eisen? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie met C.V. digitaal of per brief naar onderstaand adres.
Dahlman Filter Services B.V.
t.a.v. Dhr. H.P.J. van Well (General Manager)
Business Park Stein 139
6181 MA ELSLOO
E-mail: h.vanwell@dahlman.nl

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  h.vanwell@dahlman.nl
Meer info  www.royaldahlman.com