Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-59834

Vacature: Parttime Huishoudelijke Hulpen voor Envida in Maastricht

VACATURENR lv-59834 (19-09-2017)

Vacature: Parttime Huishoudelijke Hulpen voor Envida in Maastricht

Binnen GroenekruisDomicura Huishoudelijke Hulp BV onder de handelsnaam Envida Zorg Thuis zijn wij op zoek naar :

HUISHOUDELIJKE HULPEN

voor 12-24 uur per week

De functie:
Als huishoudelijke hulp verricht je huishoudelijk werk bij cliënten thuis die vanwege hun gezondheid bepaalde taken zelf niet meer kunnen verrichten.

Dit doe je zelfstandig en op een professionele manier. Je bepaalt met behulp van de richtlijnen en in overleg met de cliënt welke werkzaamheden je uitvoert.

Het schoonmaken van de keuken, het toilet en de badkamer zijn standaard werkzaamheden net zoals stofzuigen en stoffen. Afhankelijk van de Wmo beschikking die de cliënt heeft ontvangen van de gemeente kan het doen van boodschappen en strijken ook tot de werkzaamheden behoren.
Als huishoudelijke hulp werk je op doordeweekse dagen.

Wat vragen wij:
Om als huishoudelijke hulp aan de slag te gaan, is het van belang dat je graag met mensen omgaat en inzicht hebt in huishoudelijk werk. Er worden geen specifieke eisen aan de vooropleiding gesteld. Verder vragen wij om een flexibele werkhouding en dien je te beschikken over eigen vervoer. Voor het werkgebied Heuvelland dien je te beschikken over een auto, voor het werkgebied Maastricht over een fiets. Tevens dien je woonachtig te zijn binnen ons werkgebied.
Wij zoeken met name mensen in de regio’s Valkenburg en omgeving, Meerssen, Geulle, Bunde, Itteren, Borgharen, Nazareth en Amby.

Is je interesse gewekt en wil je solliciteren:
Je sollicitatiebrief met CV kun je richten aan de afdeling Personeelszaken, t.a.v. mw. N. Craft, Consulent Personeelszaken, Postbus 1307, 6201 BH Maastricht. Ook per e-mail kunt u solliciteren: sollicitatie@envida.nl

E-mail  sollicitatie@envida.nl
Meer info  www.envida.nl