Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-59825

Vacature: Parttime Planningsfunctionaris Opleidingen voor AmbulanceZorg Limburg Noord in Venlo

VACATURENR lv-59825 (18-09-2017)

Vacature: Parttime Planningsfunctionaris Opleidingen voor AmbulanceZorg Limburg Noord in Venlo

Ben jij slagvaardig en initiatiefrijk?
Wij zijn op zoek naar een

PLANNINGSFUNCTIONARIS OPLEIDINGEN ( 0,6 FTE )

AmbulanceZorg Limburg Noord onderscheidt zich door hoogwaardige kwalitatieve Zorg te leveren aan de klant met een hoofdletter Z. AmbulanceZorg Limburg Noord is een high tech organisatie met een menselijke maat. Ontwikkeling, innovatie en duurzame inzetbaarheid staan bij de organisatie centraal.

De afdeling Personeel, Organisatie en Opleidingen kent een tweetal bureau’s. Het bureau Personeel en Organisatie bestaat uit een 6 tal medewerkers. Het bureau opleidingen omvat een 5 tal personeelsleden.

Wat ga je doen:
Het plannen van opleidingen en hiermee samenhangende personele capaciteit en het verrichten van ondersteunende administratieve werkzaamheden en communicatie hierover met betrokken partijen.

Jouw taken:
Het maken van planningen voor het opleidingsbureau en verstrekken van informatie aan medewerkers en leiding. Het signaleren van knelpunten en werkprocessen en realiseren van oplossingen. Tevens het uitvoeren van administratieve werkzaamheden, verzamelen en controleren van gegevens en opstellen van correspondentie. Het opstellen van overzichten en verzorgen van rapportages. ( mede ) Bewaken van de administratieve organisatie en het geven van voorlichting en informatie, instructie en advies aan klanten alsmede voeren van overleg met in- en externe partijen.

Jouw profiel:
Je hebt een MBO- diploma op een voor de functie relevant vakgebied, bijvoorbeeld met betrekking tot planning van zorg, economisch administratief of logistiek en enkele jaren werkervaring. Je bent accuraat, hebt een zelfstandige werkhouding en goede samenwerkingsvaardigheden. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en hebt een initiatiefrijke, creatieve en pro actieve werkhouding. Verder ben je slagvaardig en stressbestendig.

Wij bieden:
Wij verwachten veel van onze mensen, maar beseffen goed dat onze mensen de belangrijkste succesfactor zijn om optimale patiëntenzorg te kunnen leveren. Het personeelsbeleid is hierop ingericht waarin eigen verantwoordelijkheid van de medewerker en zelf- organiseren belangrijke ankerpunten zijn. AmbulanceZorg Limburg-Noord investeert in haar mensen en vindt opleiden, ontwikkelen en duurzame inzetbaarheid erg belangrijk. Indicatief is de functie gewaardeerd op salarisschaal 6 CAO Ambulancezorg en kent bij een fulltime dienstverband een maximum van € 2593,- excl vakantietoeslag en eindejaarsuitkering. De salarisinpassing geschiedt op basis van genoten opleiding en verworven ervaring.

Ben je geïnteresseerd in deze boeiende functie? Solliciteer dan digitaal via onze website voor 8 oktober 2017: www.ambulancezorgln.nl/werken-bij

Wil je meer informatie over de functie, dan kun je terecht bij Jacques Notten hoofd Personeel, Organisatie en Opleidingen, tel. 06-21101996

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Een geschiktheidsonderzoek kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Klik hier voor de solicitatieprocedure

Solliciteren
Meer info  www.ambulancezorgln.nl