Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-59814

Vacature: Chauffeur Autolaadkraan voor L’Ortye in Hoensbroek

VACATURENR lv-59814 (18-09-2017)

Vacature: Chauffeur Autolaadkraan voor L’Ortye in Hoensbroek

Ben jij de nieuwe collega die ons team wil versterken?

L’Ortye is een veelzijdig dynamisch familiebedrijf dat ruim 65 jaar bestaat en actief is op meerdere deelmarkten, te weten: Transport, Milieu, Zand en Grind, Haven en Grondbank activiteiten. L’Ortye heeft een stevige marktpositie in de regio en een uitgebreide klantenkring in Limburg en werkt voor bedrijven, instellingen, overheden en particulieren. L’Ortye heeft vestigingen in Hoensbroek, Stein, Meers en Maastricht en biedt werk aan ruim 120 medewerkers.

Met ons transportmaterieel vervoeren we snel, efficiënt en voordelig uiteenlopende soorten bulkgoederen. Op het gebied van milieudiensten, zijn 25 containerauto’s dagelijks in de weer om diverse soorten en maten containers uit voorraad te plaatsen of wisselen. Al onze vervoer gerelateerde activiteiten sluiten nauw op elkaar aan. Hierdoor wordt voor zakelijke en particuliere klanten het complete logistieke proces in één hand gehouden. Met ons eigen transportmaterieel, circa 25 kippers en kipper opleggers, leveren we snel, efficiënt en voordelig vele soorten bulkgoederen.

Op dit moment zoeken wij ter versterking van ons team een

CHAUFFEUR AUTOLAADKRAAN M/V

Fulltime


Na een inwerkperiode ben je als chauffeur (mede)verantwoordelijk voor het transport, laden en lossen van o.a. grond- en bouwstoffen. Je hebt meerdere jaren werkervaring als vrachtwagenchauffeur en weet precies hoe je een vrachtwagen met autolaadkraan moet bedienen.

Voor deze functie zijn wij op zoek naar kandidaten die beschikken over:
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring
  • Rijbewijs B, C (E is een pre)
  • Code 95

Kennis / vaardigheden :
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Geen negen tot vijf mentaliteit
  • Representatief
  • Klantvriendelijk
  • Ervaring met knijperbak en hydraulische stenenklem

De werktijden worden in overleg met de planning vastgesteld waarbij flexibiliteit van de werknemer wordt verwacht. Overwerk is inherent aan de functie.
Marktconforme salariëring en arbeidsvoorwaarden conform CAO voor het Beroepsgoederenvervoer. Het betreft een afwisselende functie (o.a. met klanten in de wegenbouw, particulieren en hoveniers) met ruimte voor ideeën en eigen inbreng, een prettige werksfeer in een gestructureerd bedrijf met volop kansen voor persoonlijke ontwikkeling.

Voor meer informatie kun je terecht bij Jos Stikkelbroeck (hoofd logistiek) bereikbaar onder telefoonnummer 045 - 521 23 58

Wij zijn heel benieuwd naar je motivatie om ons team te komen versterken. Een schriftelijke reactie kun je richten aan: Sandy Boxma - Stijfs (Afd. Personeelszaken) via e-mail:

E-mail  s.boxma@lortye.eu
Meer info  www.lortye.eu