Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-59803

Vacature: Junior Verkoper voor EP Tummers in Limburg

VACATURENR lv-59803 (18-09-2017)

Vacature: Junior Verkoper voor EP Tummers in Limburg


FULLTIME JUNIOR VERKOPER (M/V) GEZOCHT!

KLIK HIER VOOR VIDEO

Net klaar met school of wil je wat anders gaan doen? Kom bij ons werken als junior verkoper! Voor zowel onze huidige winkels (in Roermond, Panningen, Tegelen, Echt, Heythuysen en Horst) als toekomstige winkels zoeken wij aankomende talenten! Geen ervaring? Geen probleem want we leiden je intern op tot een volwaardige Tummers verkoper!

Wat heb je?
 • Je bent leergierig.
 • Je bent zelfverzekerd.
 • Je bent klantgericht en hebt inlevingsvermogen.
 • Je hebt affiniteit met consumentenelektronica.
 • Je bent flexibel beschikbaar. Ook op koopavonden en in de weekenden.
 • Klanttevredenheid, gastvrijheid en service vind je belangrijk in je werk.

Wat krijg je?
 • Leuk salaris.
 • Korting op alle producten uit ons assortiment.
 • Veel doorgroeimogelijkheden in een groeiend bedrijf.
 • Trainingen en cursussen.
 • Toeslagen op koopavonden en koopzondagen.
 • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling.
 • Regelmatig lekkere vlaai in de koelkast!

Wat doe je?
De dag begint met een lekker kopje koffie. Je filiaalleider spreekt jou en je collega's toe. Hij of zij neemt de uitdagingen en doelstellingen voor de dag met jullie door. De lat wordt hoog gelegd, maar met een goede inzet en optimaal teamwork moet het te doen zijn. Samen met je collega's loop je een rondje door de winkel. Even checken of alles netjes staat. Staan de producten goed opgesteld? De juiste prijskaarten bij de actieproducten? Mooi, dan kunnen de deuren van de winkel open. Nu gaat de dag pas echt beginnen!

Je begint samen met een collega bij de TV's om hier je kennis over bij te spijkeren. Even later komt een klant voor een nieuwe TV de winkel binnen, en je kunt meteen je opgedane kennis in de praktijk brengen. Je benadert de klant actief, op een vriendelijke en gastvrije manier. Voor jou de uitdaging om te achterhalen wat voor soort TV ze precies nodig hebben. Een FullHD, Ultra HD, welk formaat? Je anticipeert op de wensen van de klant en uiteindelijk weet je ze te vertellen welk model het beste bij hun situatie past. Je sluit de deal, en de klant neemt afscheid van je. Na het verkoopgesprek geven je collega's je nog wat nuttige tips hoe je dingen anders en beter kunt aanpakken. Je merkt dat het volgende verkoopgesprek al meteen een stuk beter gaat.

Wordt het weer iets rustiger in de winkel? Ook dan is er genoeg te beleven. Wekelijks komen er nieuwe producten binnen. Als junior verkoper heb je het geluk om hier als eerste te mee mogen stoeien om je kennis te vergroten. Van gloednieuwe TV's tot aan de nieuwste gadgets, jij krijgt ze als eerste in handen. Op het einde van de dag loop je de dag nog even door met je collega's en weet je aan welke punten je nog moet werken. Je kan met een voldaan gevoel naar huis.

Collega's
Patrick Kitsikoudis (42) Verkoper Panningen
 • Hoe lang werk je al bij Tummers?
   Iets langer dan 16 jaar inmiddels.
 • Wat vind je leuk aan het werken bij Tummers?
   Gevarieerd werk, altijd iets nieuws.
 • Wat is iets dat je echt is bijgebleven?
   De telefoon ging de hele middag, toen ik eindelijk tijd had om op te nemen, een beetje gefrustreerd, nam ik op met: is er brand of zo? Achteraf bleek dat een bekende van de baas te zijn. O jee. Dat was niet leuk. Maar achteraf hebben we er nog flink om gelachen.

Edwin de Jong (39) - Verkoper Roermond
 • Hoe lang werk je al bij Tummers?
   Vanaf april 2014
 • Wat vind je leuk aan het werken bij Tummers?
   Elke dag met de nieuwste apparaten mogen werken is geweldig. En ook elke klant is anders, het is ontzettend leuk om uit te zoeken waar ze naar op zoek zijn en ze goed te kunnen helpen.
 • Wat is iets dat je echt is bijgebleven?
   Een van de collega’s heeft ooit de toonbank in de fik gestoken. Wel per ongeluk!

Brian Korsten (23) - Verkoper Heythuysen
 • Hoe ben je bij Tummers terecht gekomen?
   Via EP:Maxwell ben ik bij Tummers terecht gekomen.
 • Wat is voor jou het belangrijkste moment van de dag?
   Het belangrijkste moment van de dag is toch wel de opstart, dit vooral om ervoor te zorgen dat het hele team weet wat er speelt. En uiteraard het koffie momentje met de collega’s!
 • Wat is iets dat je echt is bijgebleven?
   "Veel plezier met wafels bakken, als er over zijn ze hier altijd welkom!” zei ik tegen de klant. En de volgende week stonden ze met wafels voor de deur!

Dennis van Soest (32) – Online en Innovatie Manager
 • Hoe ben je bij Tummers terecht gekomen?
   In 2006 als weekendhulp begonnen in de karweishop en bezorger tijdens mijn HBO studie. Nu inmiddels bijna 7 jaar in vaste dienst.
 • Wat vind je leuk aan het werken bij Tummers?
   Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien. Zo ben ik als weekendhulp begonnen en een aantal jaren en functies later (en hard werken) zit ik in het Management team van Tummers. Als Online en Innovatie Manager ben ik met mijn e-commerce team verantwoordelijk voor de webshop en andere online zaken. Ook mag ik me elke dag bezig houden met verbeteringen binnen het hele bedrijf. Zo ben ik nu bijvoorbeeld bezig met een geautomatiseerd plan systeem om nog sneller en efficiënter te kunnen leveren.
 • Wat maakt je werkdag goed?
   Dat ik elke dag in een leuk team mag samenwerken waarin we zorgen dat we resultaten boeken, klant blij maken en zelf ook genoeg lol hebben.

Groeipad
Junior Verkoper > Verkoper > 1e Verkoper > Ass. Filiaalleider > Filiaalleider > Commercieel Manager


Afhankelijk van je kennis en kunde stap je in op een samen vastgestelde functie. Zoals je ziet heb je binnen Tummers genoeg ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien. Daarnaast vinden wij onze mensen zeer belangrijk en investeren hier ook in door het geven van trainingen en cursussen om jezelf verder te ontplooien. Als jij groeit, groeit Tummers.

Stap 1: Solliciteer
Heb je gesolliciteerd? Te gek! Binnen 1 week krijg je van ons reactie.

Stap 2: Formulier
Als je ons geschikt lijkt sturen we je een formulier toe op wat je in mag vullen en terug sturen naar ons voor je motivatie en wat extra informatie.

Stap 3: Eerste gesprek
We nodigen je uit om bij ons op gesprek te komen zodat we je allemaal (moeilijke) vragen kunnen stellen.

Stap 4: Tweede gesprek
Heb je ons vragenvuur doorstaan? Dan vragen we je om nog een tweede keer langs te komen. Zodat we zeker weten wat je allemaal kan en of je het leuk vindt.

Stap 5: Contract voorstel
Jij bent geschikt! We doen je een aanbod en hopen je snel te mogen verwelkomen in het team!

Stap 6: In dienst
Vervolgens zet jij een krabbel onder het contract en stemmen we je startdatum af, welkom bij Tummers!

Geïnteresseerd? Laat het ons weten!
Heeft de bovenstaande vacature je interesse gewekt? Stuur ons dan je motivatiebrief en cv toe. Ilse Camps neemt je sollicitatie door, en neemt vervolgens zo snel mogelijk contact met je op. Als jullie het allebei wel zien zitten dan nodigen we je graag uit om een keer langs te komen voor een persoonlijk gesprek en een lekker kopje koffie.

EP:Tummers
t.a.v. Ilse Camps
Postbus 1100, 6040KC Roermond
sollicitatie@eptummers.nl

Solliciteren
E-mail  sollicitatie@eptummers.nl
Meer info  www.eptummers.nl