Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-59800

Vacature: (Senior) Belastingadviseur in Zuid-Limburg via Selexxyz

VACATURENR lv-59800 (15-09-2017)

Vacature: (Senior) Belastingadviseur in Zuid-Limburg via Selexxyz

(SENIOR) BELASTINGADVISEUR

Voor een van onze relaties in Zuid - Limburg zijn we vanwege uitbreiding van het team per direct op zoek naar een Senior Belastingadviseur die in staat is om samen met de directie het kantoor verder uit te bouwen.

Functie omschrijving
Als Senior Belastingadviseur ben je actief in het acquireren van nieuwe opdrachten, het bereiken en binden van (nieuwe) klanten en het ontwikkelen van diensten. Vanuit deze rol stuur je de fiscale afdeling aan, waarbij je fungeert als coach voor het team. Je werkt nauw samen met de adviseurs uit andere disciplines. Enerzijds functioneer je als gesprekspartner voor de klanten en anderzijds lever je een bijdrage aan het verder ontwikkelen van de fiscale adviespraktijk. Je bent uitstekend op de hoogte van alle ontwikkelingen in de fiscale regelgeving en signaleert (on)mogelijkheden in de toepassing daarvan voor de (MKB-)klanten. Je begeleidt trainees en adviseurs, bent fiscale vraagbaak voor klanten en collega’s en bewaker van de kwaliteit van de fiscale dienstverlening.

Functie eisen
Wij zijn op zoek naar een Senior Belastingadviseur die plezier heeft in het vak, nieuwsgierig is en ideeën naar voren durft te brengen. Je beschikt over een afgeronde universitaire opleiding fiscaal recht, fiscale economie of een opleiding Nederlands recht aangevuld met een postdoctorale opleiding Belastingkunde en hebt minimaal 4 jaar ervaring in een belastingadviespraktijk (bij voorkeur gericht op het midden- en kleinbedrijf, familiebedrijf, DGA en de internationale praktijk). Daarnaast ben je in staat om op een duidelijke wijze oplossingen aan te dragen voor fiscale vraagstukken op verschillende niveaus. Ervaring als leidinggevende/ coach is een pré. Passie voor kwaliteit, commercieel sterk zijn en het kunnen fungeren als teamplayer zijn een must.

Arbeidsvoorwaarden
Er wordt een zelfstandige en afwisselende functie geboden binnen een enthousiast team en ambitieuze organisatie. Uiteraard wordt een bij de functie passend salaris geboden met een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Indien je interesse hebt in bovengenoemde functie, stuur dan je sollicitatie m.jadoul@selexxyz.nl. Voor meer informatie over de functie en het bedrijf kun je contact opnemen met Marloes Jadoul - Ermers via telefoonnummer 043 - 362 62 54 of via 06 – 11 733 966.

Solliciteren
E-mail  m.jadoul@selexxyz.nl
Meer info  www.selexxyz.nl