Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-59799

Vacature: Gevorderd Assistent Accountant in Zuid-Limburg via Selexxyz

VACATURENR lv-59799 (15-09-2017)

Vacature: Gevorderd Assistent Accountant in Zuid-Limburg via Selexxyz

GEVORDERD ASSISTENT ACCOUNTANT

Voor een van onze relaties in Zuid - Limburg zijn we vanwege uitbreiding van het team per direct op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste Gevorderd Assistent Accountant.

Functie omschrijving
De taken die de Gevorderd Assistent Accountant uitvoert bestaan uit het uitvoeren van onderdelen van controleopdrachten. Daarnaast behoort het beoordelen van de administratieve organisatie en de interne beheersing tot het takenpakket. Ook kun je zelfstandig te werk gaan in samenstelpraktijk en ben je in staat om complexe jaarrekeningen samen te stellen. Tevens ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van de aangiften btw en begeleid je (beginnend) assistenten.

Functie eisen
Voor deze functie zijn we op zoek naar een kandidaat met minimaal een afgeronde relevante HBO opleiding (HEAO BE/ACC) en minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Daarnaast ben je bereid om te investeren in je eigen ontwikkeling. Van de Gevorderd Assistent Accountant verwachten we dat hij/ zij flexibel is ingesteld en kan omgaan met tijdsdruk en deadlines. De Gevorderd Assistent Accountant beschikt daarnaast over de volgende competenties:
  • collegiaal;
  • daadkrachtig;
  • deskundig
  • integer;
  • klantgericht;
  • kwaliteitsgericht;
  • professioneel.

Arbeidsvoorwaarden
Er wordt een zelfstandige en afwisselende functie geboden binnen een enthousiast team en ambitieuze organisatie. Uiteraard wordt een bij de functie passend salaris geboden met een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Indien je interesse hebt in bovengenoemde functie, stuur dan je sollicitatie m.jadoul@selexxyz.nl. Voor meer informatie over de functie en het bedrijf kun je contact opnemen met Marloes Jadoul - Ermers via telefoonnummer 043 - 362 62 54 of via 06 – 11 733 966.

E-mail  m.jadoul@selexxyz.nl
Meer info  www.selexxyz.nl