Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-59798

Vacature: Beginnend Assistent Accountant in Zuid-Limburg via Selexxyz

VACATURENR lv-59798 (15-09-2017)

Vacature: Beginnend Assistent Accountant in Zuid-Limburg via Selexxyz

BEGINNEND ASSISTENT ACCOUNTANT

Voor een van onze relaties in Zuid - Limburg zijn we vanwege uitbreiding van het team per direct op zoek naar een Beginnend Assistent Accountant.

Functie omschrijving
De taken die de Beginnend Assistent Accountant uitvoert bestaan uit het uitwerken van administraties, het controleren en uitwerken van kolommenbalansen, het opstellen van jaarrekeningen en publicatiecijfers, het verzorgen van de aangiften inkomsten- en vennootschapsbelastingen en het (mede-) voorbereiden en uitwerken van adviesopdrachten.

Functie eisen
Voor deze functie zijn we op zoek naar een kandidaat met minimaal een afgeronde relevante HBO opleiding (HEAO BE/ACC), die aantoonbare affiniteit heeft met het MKB. Tevens ben je bereid verder te studeren. Wij nodigen met name starters uit om te reageren. Van de Beginnend Assistent Accountant verwachten we dat hij/ zij aandacht heeft voor details, maar bovenal dat je bereid bent om te investeren in je eigen ontwikkeling. De Beginnend Assistent Accountant beschikt daarnaast over de volgende competenties:
  • collegiaal;
  • daadkrachtig;
  • integer;
  • klantgericht;
  • kwaliteitsgericht.

Arbeidsvoorwaarden
Er wordt een zelfstandige en afwisselende functie geboden binnen een enthousiast team en ambitieuze organisatie. Uiteraard wordt een bij de functie passend salaris geboden met een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Indien je interesse hebt in bovengenoemde functie, stuur dan je sollicitatie m.jadoul@selexxyz.nl. Voor meer informatie over de functie en het bedrijf kun je contact opnemen met Marloes Jadoul - Ermers via telefoonnummer 043 - 362 62 54 of via 06 – 11 733 966.

E-mail  m.jadoul@selexxyz.nl
Meer info  www.selexxyz.nl