Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-59777

Vacature: Medewerker Financiele Administratie voor Lenco en Trebs in Nuth

VACATURENR lv-59777 (14-09-2017)

Vacature: Medewerker Financiele Administratie voor Lenco en Trebs in Nuth

MEDEWERKER FINANCIËLE ADMINISTRATIE FULLTIME


Bert Peels, CEO: “Dagelijks kiezen zo’n 4000 consumenten wereldwijd voor producten van Lenco en Trebs. De mogelijkheden om deze aantallen te verveelvoudigen zijn enorm. Gezien onze huidige groei hebben wij voor ons hoofdkantoor te Nuth een vacature voor een ambitieuze medewerker financiële administratie (fulltime).”

Inhoud van de functie
 • Financiële informatieverstrekking, waaronder (periodieke) managementrapportages en bedrijfseconomische calculaties;
 • Verzorgen van wettelijke aangiften;
 • Periodieke afstemming met onze vennootschappen in Duitsland en Hong Kong;
 • Ondersteunen bij alle voorkomende werkzaamheden financiële administratie.

Functie-eisen:
 • Afgeronde relevante HBO opleiding met 3-5 jaar werkervaring in een bij voorkeur commerciële werkomgeving;
 • Ondernemend met inzicht en analytisch vermogen;
 • Hands on mentaliteit;
 • Flexibele, positieve en gedreven instelling;
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit;
 • Secuur, sociaal vaardig en stressbestendig;
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal; kennis van de Duitse en de Franse taal is een pre;
 • Kennis van en ervaring met geautomatiseerde ERP systemen (bij voorkeur Navision) en MS Office.

Wij bieden:
 • een verantwoordelijke, uitdagende en veelzijdige functie in een ambitieuze, internationale en groeiende organisatie;
 • een dynamisch, informeel bedrijf waarin je jezelf kunt ontwikkelen en waar jouw inzet en prestaties snel herkend worden;
 • prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden afhankelijk van prestatie en ervaring.

Over het bedrijf
Lenco (Hi-Fi en Audio) en Trebs (Fun Cooking) zijn merken van Commaxx International NV, een toonaangevende handelsonderneming met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van consumentenproducten. De organisatie ontwikkelt een groot deel van de innovatieve producten in eigen huis en distribueert deze wereldwijd via gerenommeerde verkoop- en distributiekanalen. Naast Lenco en Trebs voert Commaxx de merken Montiss (Steam Cleaning) en Powerpeak (Fitness Equipment).
Het team telt momenteel 80 medewerkers, verdeeld over het hoofdkantoor in Nuth en vestigingen in Frankrijk, Duitsland en Hong Kong. Samen bedienen zij een nog immer groeiend netwerk van verkooppunten in ruim 50 landen. In landen waar geen eigen verkooporganisatie is gevestigd, wordt hecht samengewerkt met lokale distributeurs.

Lenco
Dit van oorsprong Zwitserse merk staat al meer dan 70 jaar synoniem voor technologische precisie op het gebied van hi-fi en audioapparatuur. In de jaren zeventig maakte Lenco furore met premium kwaliteit platenspelers tegen een consumentvriendelijke prijs. Sinds 2015 heeft Commaxx International NV zich over het merk ontfermd. Het doel: Europees marktleider worden op het gebied van platenspelers en een stevige positie innemen op het gebied van audiovisuele systemen. Het uitgebreide assortiment omvat onder andere MP3-spelers, DAB+ radio’s, bluetooth speakers en het PlayLink multiroom audiosysteem. Evenals de overige merken van Commaxx kenmerken de Lenco producten zich door innovatief design, hoge kwaliteit en doordachte gebruiksvriendelijkheid.

Trebs
Trebs is een internationale producent van innovatieve consumentenproducten en staat voor cooking with fun! Juicers, ijsmachines, melkopschuimers, multicookers, smoothie makers en de razend populaire PizzaGusto zijn slechts een kleine greep uit het assortiment van gebruiksvriendelijke niche producten met een trendy design.

Reageren op de vacature medewerker financiële administratie
Wil je reageren op de vacature medewerker financiële administratie? Stuur dan je CV (voorzien van een foto) en motivatiebrief naar jobs@trebs.nl ter attentie van Liesbeth Coenen.

E-mail  jobs@trebs.nl
Meer info  www.lenco.com