Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-59767

Vacature: B2B Sales voor Netpresenter in Beek

VACATURENR lv-59767 (14-09-2017)

Vacature: B2B Sales voor Netpresenter in Beek

B2B SALES

Netpresenter, een innovatieve softwareontwikkelaar met meer dan 20 jaar ervaring, daagt je uit om haar indrukwekkende klantenportefeuille verder uit te breiden. Onze communicatietools worden wereldwijd door miljoenen gebruikers gebruikt, waaronder het George Washington Hospital (naast het Witte huis), Johnson & Johnson, TNT, Erasmus MC, TU Delft etc. Daarnaast gebruikt Netpresenter haar expertise en platform om het leven van vermiste kinderen te redden. Als hoofdsponsor van AMBER Alert Nederland en AMBER Alert Europe.

Hoe ziet jouw dag er uit?
Je bent rond 08:15u op kantoor en drinkt samen met je collega’s eerst een lekkere cappuccino. Je bent onderdeel van een gezellig team. Vervolgens ga je aan de slag en je mailbox zit vol met aanvragen van bestaande klanten en nieuwe prospects.

Verder zie in één oogopslag je belangrijkste taken voor vandaag in je gepersonaliseerde dashboard binnen Salesforce. Je begint met het uitwerken van een offerte voor een prospect uit Florida. Vanwege het tijdsverschil heb je gisteren laat op de dag via een web meeting een demo van onze oplossing gegeven. Je hebt ze weten te charmeren en overtuigen van de toegevoegde waarde en stuurt ze dus een passend voorstel op basis van hun specifieke wensen en eisen.

Om je salestarget voor deze maand ruimschoots te overschrijden, start je na de lunch met een belronde om uitstaande offertes actief op te volgen met als doel deze om te zetten in een bestelling. Tevens blokkeer je enkele dagdelen in je agenda, voor het plegen van koude acquisitie via de telefoon. Tussendoor belt een bestaande klant die informeert naar de mogelijkheden van onze nieuwe versie. Om 15:00 uur start een web meeting met een Nederlandse prospect. Je geeft als expert advies over de verschillende manieren waarop ze met onze software hun interne communicatie kunnen verbeteren. Je sluit de dag af met het verwerken van je data in Salesforce.

Wie ben jij?
Je bent een communicatief vaardige sales professional in hart en nieren! In deze uitdagende functie ben je letterlijk hét uithangbord van onze organisatie. Door je enthousiasme en gedrevenheid kun je klanten en prospects moeiteloos aan je binden en overtuig je ze met gemak van onze oplossing en de meerwaarde die we kunnen bieden. Je kan goed luisteren, ziet kansen en denkt in oplossingen. Verder ben je op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied
van IT en beschik je over een sterk commercieel inzicht. Jouw motto: Closing The Deal!

Jouw profiel
 • Je hebt een afgeronde commerciële of marketinggerichte opleiding (minimaal HBO);
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in Sales (bij voorkeur in de IT-sector);
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je bent stressbestendig en blijft ook onder druk secuur en goed georganiseerd;
 • Je weet klanten en prospects te overtuigen met je enthousiasme en gedrevenheid;
 • Je bent proactief, oplossings- en resultaatgericht en hebt een flexibele instelling;
 • Je hebt een uitgebreide kennis van software en IT (kennis van Salesforce is een pré);

Wat hebben we jou te bieden?
 • Een uitdagende baan binnen een informele en internationale werkomgeving, waarbij je alle ruimte krijg om je verder te ontwikkelen in corporate sales;
 • Een fulltime functie (parttime bespreekbaar) met veel ruimte voor creativiteit, nieuwe ideeën en eigen verantwoordelijkheid;
 • Een marktconform salaris met vele voordelen, zoals een premievrij pensioen;
 • Een prettige ‘Google-achtige’ werkomgeving.

Ben jij net zo gepassioneerd over communicatie als wij zijn? Dan pas je perfect in ons team! Bekijk ons teamfilmpje.

Wil jij deze baan?
Uiteraard, je bent niet de enige! Om te beslissen of we voor jou moeten kiezen zien we je sollicitatie daarom graag tegemoet. Stuur je CV met Engelstalige brief naar hiring@netpresenter.com o.v.v. SALESLV in de header van je mail.

Hopelijk betover je ons met je persoonlijkheid en je sociale vaardigheden. Wij staan alvast te popelen om je als nieuwe collega te mogen verwelkomen!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!

E-mail  hiring@netpresenter.com
Meer info  www.netpresenter.com