Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-59716

Vacature: Werktuigbouwkundige in Geleen via Zuidkracht

VACATURENR lv-59716 (11-09-2017)

Vacature: Werktuigbouwkundige in Geleen via Zuidkracht

WERKTUIGBOUWKUNDIGE

Zuidkracht is een jong en dynamisch uitzendbureau gespecialiseerd in Mensenwerk. Wij brengen Mensen en Werk bij elkaar en doen dit met heel veel enthousiasme en toewijding. De Mens en de Vacature staan bij ons centraal. Daarnaast zorgen wij inhoudelijk voor het juiste advies.

Voor een relatie in Geleen zijn wij op zoek naar een werktuigbouwkundige. Deze relatie zorgt ervoor dat alle machines gecontroleerd worden op hun conditie. Het betreft een bedrijf op het Chemelot terrein.

Onderstaande taken behoren onder andere tot jouw werkzaamheden:

Jij gaat bepalen of een machine gereviseerd dient te worden of deze kan blijven functioneren. Voor het bepalen van de mechanische condities, van zowel kleine pompen en ventilatoren als ook grote belangrijke turbines en compressoren, maken zij gebruik van o.a trillings-, thermografische-, ultrasoonmetingen en olieanalyses.

Structureel wordt ieder kwartaal een analyse uitgevoerd, waarbij de trillingen worden gemeten en de mechanische conditie wordt bepaald. Hieruit volgt een gespecialiseerde rapportage.

Tussentijds worden veel metingen op ad-hoc basis uitgevoerd, waarbij het zwaartepunt een eerste controle na revisie kan zijn, doch ook vaak een meting welke nodig is voor een probleemanalyse. Deze werkzaamheden hebben veelal een spoedeisend karakter hetgeen het werkpakket afwisselend maakt. Het werkgebied is de volledige Chemelot site en diverse fabrieken daarbuiten.

Je zult de eerste tijd veel metingen verrichten en nadien ook analyses uitvoeren en rapportages maken. Hiervoor heb je een sterke affiniteit met rotating equipment en meetapparatuur.

Wie zoeken wij?
  • Iemand met een diploma MTS werktuigbouwkunde, elektrotechniek of autotechniek, eventueel doorstroom naar HBO.
  • Je hebt een certificaat VCA (vol), of je bent bereid om deze te halen;
  • Openstaan voor het volgen van diverse bedrijfsopleidingen is een must;
  • Je hebt een hoog veiligheidsgevoel;
  • Je hebt affiniteit met bedrijfsinstallaties;
  • Je beschikt over goede contactuele eigenschappen en bent een teamplayer;
  • Tevens ben je in het bezit van rijbewijs B, omdat je regelmatig naar diverse locaties moet rijden.

Wat bieden wij?
  • Na een half jaar een overeenkomst te hebben gehad bij Zuidkracht, word je bij goed functioneren overgenomen door onze relatie met een vaste overeenkomst;
  • Standplaats Geleen.

Interesse gewekt? Dan willen wij graag in gesprek met jou!

Wij zien graag jou w sollicitatie tegemoet. Stuur je motivatie en curriculum vitae voor deze functie naar: sollicitatie@zuidkracht.nl. Voor meer informatie kun je een mail sturen naar eerder genoemd mailadres of telefonisch contact opnemen met 043-3628308.

E-mail  sollicitatie@zuidkracht.nl
Meer info  www.zuidkracht.nl