Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-59640

Vacature: Intercedent Regio Zuid voor Timing in Maastricht

VACATURENR lv-59640 (05-09-2017)

Vacature: Intercedent Regio Zuid voor Timing in Maastricht

INTERCEDENT REGIO ZUID

Werken als Intercedent in Maastricht? Beleef de werkdag van!

08.20 Op kantoor. Jas uit en ik pak snel een kop verse cappuccino, uit het bonenapparaat midden in de vestiging. Ik kan wel een planning voor mijzelf maken, maar de dag verloopt altijd anders. Dat vind ik zo leuk aan dit werk!

09.00: Intakegesprek met een flexkracht. Ondertussen gaat de telefoon: mijn klant belt. Hij heeft met spoed een productiekracht nodig. Ik schakel snel met mijn collega die aan de slag gaat voor mij.

10.30 Tijd voor marktbewerking. De focus ligt bij ons op de instroom van nieuwe klanten. Ik bel dan ook gestaag door om bij interessante bedrijven mee te mogen zoeken voor een vacature. Een commerciële nieuwe collega kunnen we goed gebruiken!

12.30 Lunch! Met z'n allen aan tafel eten of even met een collega de stad in lopen!

13.30: Aan de slag met een kostenbesparend voorstel voor mijn opdrachtgever. Aan de hand van managementinformatie geef ik weer waar een kostenbesparing kan worden gerealiseerd. Ik stuur het door per mail en bel gelijk voor en afspraak om het toe te lichten bij de klant aan tafel.

15.00 Marlin belt: onze inhouse klant heeft de 24-uursplanning bijna rond. Er is nog een last minute aanvraag gekomen: of ik nog iemand weet? Ik maak snel een zoekselectie in de database en start met bellen. Als het lukt, geeft dat altijd een enorme kick! Door onze eagerness zorgen we ervoor dat we onze klant blij kunnen maken!

16.00 Administratie! Ik plan voortgangsgesprekken met mijn klant en hun flexkrachten. Verder heb ik morgen beloofd een aantal cv's te mailen naar een andere klant. Ik heb er al twee en maak de cv's vast op. Morgenochtend voeg ik de intake van vandaag toe als de referentie goed uitpakt. Lekker gewerkt vandaag!"

Wie wij zijn?
Team Zuid bestaat uit de collega’s Sven, Linda, Amy, Esther, Nicky, Jadé en Stephanie. De vestiging wordt gecoördineerd door Daniëlle en aangestuurd door manager Nicole. Sven brengt humor op de vestiging, Linda is onze creatieve collega en Amy zit het liefst bij de klanten aan tafel. Jadé en Stephanie zorgen voor de intakegesprekken met kandidaten. Nicky is de sales van het team en benadert nieuwe klanten. Esther is degene die ervoor zorgt dat nieuwe vacatures vervuld worden, in haar rol als recruiter. Wij zijn een gedreven team, dat vaak met landelijke acties in de top 10 staan.
De vestiging Maastricht ligt in het gezellige Wyck (centrum Maastricht) op loopafstand van het NS station. Daarnaast werken we regelmatig op ons inschrijfpunt in Heerlen om kandidaten uit de regio Parkstad aan werk te helpen. Onze klanten bevinden zich in een gebied van Maastricht tot Weert en wij bedienen voornamelijk klantcontactcentra, productie- en logistieke bedrijven. Andere branches zoals kinderopvang en gezondheidszorg zijn in opkomst.

Wat vragen wij?
Jouw persoonlijke profiel bevat minimaal de talenten lef en durf, resultaatgerichtheid en doorzettingsvermogen en daarnaast ben je een zelfstarter. Heb jij enige werkervaring opgedaan in commercie en wil je een volgende stap in je loopbaan zetten? Beschik je over een HBO-diploma en kun je aantonen dat commercie en met name koude acquisitie jou ligt? Dan sluit je in de basis goed aan op deze functie! Als je eerder in de uitzendbranche gewerkt hebt, dan is dit voor ons een groot pluspunt. Ben je daarnaast full time beschikbaar én in het bezit van rijbewijs B? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie!

Wat bieden wij jou?
Timing verwacht veel van jou, dat zal je inmiddels duidelijk zijn. Of dat betekent dat je ook veel van ons mag verwachten? Zeker! We investeren behoorlijk in jouw persoonlijke ontwikkeling zodat je je ambities waar kunt maken. Besteden veel aandacht aan je loopbaan, zijn nieuwsgierig naar jouw ideeën. En zorgen voor een goede werksfeer door bijvoorbeeld regelmatig teambuildingsactiviteiten te organiseren. Naast je drukke baan moet je ook genoeg tijd overhouden voor andere leuke dingen, vinden we. Daarom betalen we mee aan je fitnessabonnement en kennen we naast 25 vakantiedagen ook 13 ADV-dagen en een verjaardagsdag. Kiezen tussen lekker werken en lekker leven is dus niet aan de orde: bij Timing combineer je je ambitie met privé. Wij bieden jou eerst een half jaar contract waarbij wij altijd de intentie hebben om dit te verlengen bij goed functioneren. Reageer via onze website!

Solliciteren
Meer info  www.timing.nl