Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-59458

Vacature: Accountant (AA/RA) Aankomend Vestigingsleider voor Lenssen Advies in Helden-Panningen

VACATURENR lv-59458 (25-08-2017)

Vacature:  Accountant (AA/RA) Aankomend Vestigingsleider voor Lenssen Advies in Helden-Panningen

VENNOTABEL ACCOUNTANT AA/RA / AANKOMEND VESTIGINGSLEIDER GEZOCHT!


Durf jij de uitdaging aan?

Accountant (AA/RA) voor de vestiging Helden (Peel en Maas) (fulltime)

Welke uitdaging ga je tegemoet?
Als aankomend vennoot/vestigingsleider heb je een unieke kans om onze mooie bloeiende organisatie verder uit te bouwen. Dat doe je niet alleen maar met een team van 40 enthousiaste collega’s. Vanuit jouw helikopterview ben je gewend om als sparringpartner op te treden voor ondernemers en signaleer jij advieskansen. Je bent gewend om hierbij gebruik te maken van modernste online tools welke je altijd ter beschikking staan. Je kunt rekenen op vrijheid in werken, participatie in de besluitvormingsprocessen en een gemoedelijke werkomgeving. Je werkt bij de klant, op kantoor of eventueel vanuit je thuislocatie.

Wat bieden wij?
Een mooi salaris in overeenstemming met jouw leeftijd, ervaring en capaciteiten. Daarnaast biedt men goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede leaseautoregeling. Na gebleken geschiktheid staat de mogelijkheid open om vennoot te worden.

Wat verwachten wij van jou?
Je hebt een afgeronde AA/RA opleiding. Je hebt relevante brede werkervaring (5 tot 8 jaar). Hierbij heb je aantoonbare leidinggevende ervaring en ben je in staat om je team van assistent accountants te inspireren en te enthousiasmeren zodat zij hun werkzaamheden optimaal kunnen uitvoeren en zich persoonlijk kunnen doorontwikkelen. Persoonlijk contact met de klant staat voorop. Immers jij kunt pas echt een goed advies geven als je de klant, haar organisatie maar ook de business waarin zij actief is kent. Daarnaast ben je ondernemend van karakter en ben je een vaktechnisch sterk met een sterke ICT affiniteit. De ideale kandidaat heeft daarnaast binding met de regio en is hier ook woonachtig.

Over Lenssen Advies (www.lenssenadvies.nl)
Lenssen, kantoorhoudend te Hegelsom, Helden en Venray, is een accountants- en adviesorganisatie voor ondernemingen in het MKB, de non-profit en agrarische sector. Lenssen ondersteunt hen op het gebied van accountancy, fiscale, juridische dienstverlening, personeel en organisatie en ICT vraagstukken. Dat doen ze met 40 enthousiaste collega’s en vier vennoten over drie vestigingen en met de modernste online tools van dit moment. Het kantoor is succesvol vanwege een brede vaktechnische persoonlijke klantbenadering aangevuld met advies op het gebied van automatisering. Zo heeft Lenssen een deelneming in een ICT Advies bedrijf waardoor Lenssen de klanten van extra toegevoegde waarde kan voorzien.

Uw reactie en meer informatie
4CAA.nl doet de voorselectie voor deze organisatie.

Graag jouw schriftelijke reactie met motivatie naar Stephan Burg AA van 4CAA.nl via de 'Solliciteer' button. Indien je meer informatie wenst kun je contact opnemen met Stephan Burg AA via 06-22232908.

Bezoek ook onze website: 4caa.nl/capaciteit

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Meer info  4caa.nl