Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-59457

Vacature: SCIOS-inspecteur Stookinstallaties en Brandstofleidingen voor Parkstad Inspecties in regio Limburg

VACATURENR lv-59457 (25-08-2017)

Als EBI/PI-inspecteur stookinstallaties en brandstofleidingen volgens SCIOS in de regio Limburg inspecteer je verwarmingsinstallaties en industriƫle gas- en biomassa-installaties (SCIOS Scopes 1 t/m 7c) bij onze klanten.

Je beschikt over een afgeronde opleiding MBO-niveau 4 of gelijkwaardig, de benodigde cursussen om SCIOS-inspecties voor een aantal scopes te mogen uitvoeren of je bent bereid deze cursussen te volgen. Bovendien beschik je over minimaal twee jaar ervaring met het inspecteren van gasinstallaties of vijf jaar ervaring als zelfstandig eerste W-monteur inzake aanleg en onderhoud van deze installaties. Een goede mondelinge en schriftelijke Nederlandse taalvaardigheid en rijbewijs B zijn verplicht.
Je werkt vanaf huis. Voor vaktechnisch en ander overleg bezoek je geregeld het hoofdkantoor in Schinnen (L).

Parkstad Inspecties biedt een afwisselende en uitdagende functie met uitstekende doorgroeimogelijkheden, in een gezonde organisatie en een hecht team. Onze opdrachtgevers en onze eigen drive om voorop te lopen in de inspectiewereld zorgen voor een dynamische werksfeer. Gezien ons werkterrein gaat onze voorkeur uit naar kandidaten die wonen in de regio Limburg. Tot je beschikking staan de nieuwste meetapparaten en hulpmiddelen. We bieden ruime studiefaciliteiten, een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 25 verlofdagen, 13 ADV-dagen per jaar en een bedrijfsauto.

Interesse?
Stuur dan je sollicitatie met motivatie en CV naar info@parkstad-inspecties.nl, ter attentie van Etiƫnne Hochs, algemeen directeur. Neem voor meer informatie gerust contact met Etienne op, tel.: 088 467 73 00.

E-mail  info@parkstad-inspecties.nl
Meer info  www.parkstad-inspecties.nl