Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-59392

Vacature: Hotelmanager voor Saillant Hotel Gulpenerland in Gulpen

VACATURENR lv-59392 (22-08-2017)

Vacature: Hotelmanager voor Saillant Hotel Gulpenerland in Gulpen

HOTELMANAGER – SAILLANT HOTEL GULPENERLAND EN RESTAURANT MIRó


Ben jij een ervaren hospitality professional? Ben je daarbij aantoonbaar specialist op het gebied van zowel Food & Beverage als de Front Office en Rooms Division en heb jij overzicht op de totale hotelorganisatie? Motiveer jij jezelf en het team om de beste service te leveren en de gast centraal te stellen in alles wat we doen?

Saillant Hotel Gulpenerland
Eén van onze unieke hotels is Saillant Hotel Gulpenerland, gelegen in Zuid-Limburg. Deze mooie parel ligt in het midden van de Zuid-Limburgse heuvels en beschikt over 35 kamers, 3 multifunctionele zalen met diverse mogelijkheden voor feesten en evenementen. Bij Saillant Hotel Gulpenerland staat service, kwaliteit en oog voor detail centraal.

Jouw rol
Als Hotelmanager ben jij hét gezicht van het hotel en draag jij zorg voor het hotel, restaurant Miró en het team. Jij hebt al een aantal jaar leidinggevende ervaring in de hotellerie en weet als geen ander hoe je moet communiceren met medewerkers en gasten. Jij weet exact hoe je Hotel Gulpenerland opnieuw op de kaart kunt zetten en je hebt kennis van de Zuid-Limburgse hospitality. Meer specifiek ben jij vanuit jouw specialisme verantwoordelijk voor een aantrekkelijk en up-to-date product- en dienstaanbod Food & Beverage.

Als vanzelfsprekend ben je een kei in Guest Relations, je geniet ervan deze passie met anderen te delen. Het is jouw streven om onze belofte naar onze gasten waar te maken. Tevens streef je ernaar om zo hoog mogelijke recensies te krijgen op de verschillende beoordelingssites. Je staat midden in de operatie, je werkt mee, begeleidt, coacht en motiveert. In deze functie ben jij ook verantwoordelijk voor de werving en selectie van de medewerkers, je stelt je eigen team samen. Voor alle non-operationele zaken zal je ondersteuning krijgen van het hoofdkantoor van Saillant Hotels.

Je rapporteert aan de regio manager en werkt waar nodig in onregelmatige diensten van 7:00 uur tot 23:00 op basis van een fulltime contract.

Jouw profiel
Deze functie is jou op het lijf geschreven omdat:
  • Je ervaring hebt als succesvolle manager, leidinggevende of supervisor;
  • Je ‘hands on’ mentaliteit hebt en beschikt over een ‘can do attitude’;
  • Je beschikt over een echte ondernemersgeest;
  • Je de drive hebt om een verbeterslag door te voeren in ons hotel;
  • Je probeert het beste uit je team te halen door hen te motiveren;
  • Je een geweldige gastheer/-vrouw bent die met zijn/haar team de verwachtingen van gasten overtreft;
  • Het boeken van resultaten en het behalen van je doelstellingen belangrijk voor je zijn;
  • Je in staat bent om op accurate wijze (financiële) kern- en stuurgegevens op te stellen en te presenteren;
  • Je een indrukwekkend oog voor detail en kwaliteit hebt;
  • Je bij voorkeur een afgeronde MBO of HBO-opleiding hebt op het gebied van Hotelmanagement;

Wat bieden wij?
Wij bieden een aantrekkelijk marktconform salaris wat natuurlijk afhankelijk is van kennis en ervaring. In deze functie maak je tevens deel uit van het MT van Saillant Hotels. Mede door onze ambities zijn er als vanzelfsprekend diverse doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.

Saillant Hotels
Saillant Hotels is een jonge, dynamische en groeiende hotelorganisatie, bestaande uit authentieke en kleinschalige hotels. Op dit moment bestaat de collectie uit 4 sfeervolle hotels in het prachtige Zuid-Limburg. De liefde voor de regio is terug te vinden in de dagelijkse operatie van de hotels.

Saillant Hotels is een organisatie met een open werksfeer waarin alle collega’s zichzelf kunnen zijn en waarbij we continu vooruit willen.

‘Saillant’ betekent opmerkelijk, in het oog springend. Dit ligt ten grondslag aan onze visie.
Opmerkelijk is onze opvatting van gastvrijheid: persoonlijke aandacht met nét dat stapje extra voor onze gasten, daar staan wij voor. Ook opmerkelijk is de beleving die wij willen bieden. Graag delen wij de liefde voor de streek met onze gasten: bourgondisch genieten in een ongedwongen setting, met niet te vergeten: aandacht voor product en kwaliteit. Oftewel: het Zuid-Limburg gevoel!

Interesse?
Solliciteer via onderstaande gegevens en wij zullen je zo spoedig mogelijk feedback geven. We hopen natuurlijk dat we samen met jou onze ambities kunnen realiseren.

Saillant Hotel Gulpenerland
Oude Rijksweg 20
6271 AA Gulpen
+31 (0)43 4503988
d.frits@saillanthotels.eu

Eerst meer informatie nodig? Bel dan gerust met Dennie Frits, algemeen directeur Saillant Hotels, via +31 (0)43 4503988 .

We kijken uit naar jouw sollicitatie!

E-mail  d.frits@saillanthotels.eu
Meer info  www.saillanthotels.eu