Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-59341

Vacature: Sales Trainee voor Apt Extrusions in Roermond

VACATURENR lv-59341 (18-08-2017)

Vacature: Sales Trainee voor Apt Extrusions in Roermond

apt Extrusions B.V. in Roermond is onderdeel van een internationale groep van bedrijven die aluminium profielen vervaardigt en bewerkt. In Roermond werken ca. 175 medewerkers die primair de markten Benelux, Duitsland, UK en Scandinavië bedienen en een omzet realiseren van ca. € 75 miljoen per jaar. De belangrijkste branches voor ons zijn bouw, automotive en industrie.

Binnen de afdeling Sales zijn wij op zoek naar een:

SALES TRAINEE


Tijdens het traineeship krijg jij de kans om in versneld tempo een sterke persoonlijke en vakinhoudelijke groei door te maken en commercieel succesvol te zijn. Jij bent ambitieus, ondernemend en commercieel ingesteld en je bent op zoek naar een mooie carrière in de sales!

Taakomschrijving:
Tijdens het traineeship krijg jij vanaf dag één veel eigen verantwoordelijkheid. Je bent samen met de Sales- en Product Engineers en de afdeling Customer Relations verantwoordelijk voor het realiseren van het verkoopplan in de toegewezen branche. Je voert correct en tijdig alle activiteiten uit aan de hand van de vier kernprocessen: acquisitie, orderintake, orderafwikkeling en aftersales service. Met je overtuigingskracht en organisatietalent zorg je ervoor dat onze klanten apt Extrusions associëren met leverbetrouwbaarheid, hoge kwaliteitseisen, een aanbod van totaaloplossingen en een prettige wijze van zaken doen.

Functieprofiel:
Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in een (technisch) commerciële studierichting, Je bent geïnteresseerd om je carrière te starten in een competitieve industriële B-2-B onderneming. Je professionaliteit en klantgerichte instelling garanderen een plezierige manier van werken vanuit een commerciële gedachte. Je beschikt over probleemoplossend vermogen en bent stressbestendig. Tevens heb je een goede kennis van de Duitse en Engelse taal in woord en geschrift.

Aanbod:
Voor deze uitdagende baan bieden wij een aantrekkelijk pakket van arbeidsvoorwaarden. Perspectieven voor de verdere loopbaan ondersteunen wij met een persoonlijk ontwikkelingsplan.

Informatie:
Mocht je eerst aanvullende informatie wensen dan kun je contact opnemen met Monique Nelisse, Manager HR via telefoonnummer 0475-370540.

Sollicitatie:jobs.roermond@apt-alu-products.com
Met belangstelling kijken wij uit naar je sollicitatie die je kunt sturen naar jobs.roermond@apt-alu-products.com.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

E-mail  jobs.roermond@apt-alu-products.com
Meer info  www.apt-alu-products.com