Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-59243

Vacature: Verkoopleider Binnendienst voor Galvano Groothandel in Eindhoven

VACATURENR lv-59243 (09-08-2017)

Vacature: Verkoopleider Binnendienst voor Galvano Groothandel in Eindhoven

Zoek jij een baan waarin jij je commerciële organisatietalent kwijt kunt en waarin je het verschil weet te maken? Steek jij graag de handen uit de mouwen om de dagelijkse werkzaamheden aan te sturen? Ben jij een teamplayer, resultaatgericht en heb je analytisch vermogen? Galvano Groothandel B.V. in Eindhoven zoekt een inspirerende Verkoopleider Binnendienst die met zijn of haar team gaat voor het beste resultaat. Als jij jezelf herkent in onze vacature, nodigen we je van harte uit om te solliciteren naar de functie van Verkoopleider Binnendienst bij Galvano!

VERKOOPLEIDER BINNENDIENST


Als Verkoopleider Binnendienst ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van een team van 9 enthousiaste medewerkers. Je zorgt voor het soepel laten verlopen van de dagelijkse werkzaamheden en je haalt elke dag het beste uit je medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor het behalen van de gestelde doelen, het resultaat en de verdere ontwikkeling van de afdeling.

In de functie van Verkoopleider Binnendienst rapporteer je aan de Salesmanager.

De kerntaken zijn als volgt samen te vatten:
 • Je geeft geïnspireerd leiding aan een gedreven team medewerkers.
 • Je bent proactief in je contact met de klant en bent verkoop gedreven.
 • Je draagt zorg voor de coördinatie van orders en offertes, zodat ze op een juiste manier verwerkt worden.
 • Je coördineert de communicatie tussen klanten en collega’s binnen alle geledingen van de organisatie.
 • Je bent op de hoogte van de nieuwste marktontwikkelingen en producten.
 • Je behartigt personeelsaangelegenheden zodat jouw team optimaal kan functioneren.

Wat verwachten we van je?
 • Om in deze functie succesvol te kunnen zijn beschik je over een enthousiaste persoonlijkheid en ben je commercieel uitstekend onderlegd. De functie vraagt een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent dan ook in staat om zelfstandig problemen op te lossen.
 • Aantoonbaar MBO/HBO werk/denk niveau
 • Minimaal 3 jaar ervaring als teamleider van een binnendienst of minimaal 5 jaar ervaring als commercieel medewerker binnendienst die de stap wil maken naar een leidinggevende functie;
 • Flexibel inzetbaar / geen 9 tot 5 mentaliteit
 • Ervaring in de sanitair branche is een pré
 • Kennis van Helpdesksystemen, CRM systemen (In2CRM) en ERP systemen (SAP) is een pré

Wat mag je van ons verwachten?
 • Een afwisselende, zelfstandige baan binnen een informeel team dat veel waarde hecht aan een perfecte, onderlinge samenwerking;
 • Zelfstandig werken met hoge mate van verantwoordelijkheid;
 • Bijdragen aan een de groeistrategie van de organisatie;
 • Samenwerken met talentvolle en ambitieuze medewerkers.

Waar ga jij werken?
Galvano Groothandel B.V. is een landelijk opererende leverancier van badkamers. Ons omvangrijke assortiment sanitair, tegels, verwarming, installatiematerialen en lichte bouwmaterialen betrekken wij van topfabrikanten van over de hele wereld. Wij stellen het voor een groot deel uit voorraad beschikbaar aan een gevarieerde en groeiende groep afnemers in de Benelux en Duitsland, die zich op een professionele manier bezig houdt met het ontwerpen, vermarkten en bouwen van badkamers.

Galvano Groothandel is onderdeel van Saint Gobain Distribution Benelux. SGD Benelux is onderdeel van de Franse multinational Saint Gobain. Met in totaal zo’n 1.100 werknemers, verdeeld over 7 business units en 49 vestigingen is SGD NL één van de belangrijkste toeleveranciers van bouwmaterialen, sanitair en tegels aan de professionele bouwwereld in de Benelux. De zeven onafhankelijk opererende business units zijn: Raab Karcher, De Jager Tolhoek, Van Keulen, Tegelgroep Nederland, Galvano, SGD Online en SFIC.

Top Employer 2017
Saint Gobain is wederom Top Employer 2017 in Nederland. Uit het grondige, onafhankelijke onderzoek is gebleken dat Saint-Gobain Nederland uitstekende arbeidsomstandigheden biedt, talent koestert en ontwikkelt op alle niveaus van de organisatie en op Human Resources-gebied naar voren komt als een leider die zijn personeelsbeleid voortdurend blijft ontwikkelen en optimaliseren.

Interesse?
Heb je interesse gekregen in deze vacature en wil jij werken bij een Top Employer?
Jouw motivatie voorzien van je CV kun je sturen naar Nikki van Gorkom (HR Manager): nikki.van.gorkom@saint-gobain.com

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  nikki.van.gorkom@saint-gobain.com
Meer info  www.galvano.nl