Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-57905

Vacature: Parttime HR Medewerker voor Bergs Advies in Heythuysen

VACATURENR lv-57905 (19-05-2017)

Ben jij op zoek naar een leuke baan in de wereld van HRM bij een jong en dynamisch adviesbureau?

Wij zoeken een
HR MEDEWERKER

(20-24 uur)


Wie zijn we & wat doen we?
Bergs Advies BV is een jong, enthousiast, creatief en pro-actief adviesbureau dat zich hoofdzakelijk richt op primaire agrarische bedrijven. Ons kantoor is gevestigd in Heythuysen.

De functie:
In de rol van HR medewerker heb je een adviserende, regelende en begeleidende taak voor zaken binnen ons bedrijf voor zaken die betrekking hebben op onze medewerkers. Op individueel - en groepsniveau regel je bijscholingen en begeleid je wervings- en selectieprocessen van nieuwe medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor het laten plaatsvinden van de functionerings- en voortgangsgesprekken en zorgt voor de verslaglegging. Nieuwe medewerkers begeleid je, zodat deze zich snel thuis voelen bij ons. Verder merk je nieuwe ontwikkelingen en verbeterpunten binnen het HR-werkveld op en adviseer je de directie daarover. Je draagt bij aan het optimaal laten functioneren van onze medewerkers en doet dit op een positieve, motiverende wijze.
Schriftelijk en mondeling kun je goed communiceren met zowel medewerkers als directie.

Wat hebben we te bieden:
Een veelzijdige en zelfstandige functie in een informele organisatie. Een prettige werksfeer in een jong, dynamische bedrijf met 36 medewerkers dat continu in beweging is. Professionaliteit, passie en creativiteit zijn daarbij belangrijke drijfveren. Pro-activiteit wordt binnen de organisatie beloond met mogelijkheden om eigen verantwoordelijkheid te pakken en vrijheid om dingen te ontwikkelen die jij van belang acht. De arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend in overeenstemming met de functie.

Onze wensen:
  • Een afgeronde HBO opleiding in HRM-richting
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring
  • Een actieve houding naar directie en medewerkers
  • Sociaal vaardig

Informatie:
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Pieter van Lier of Ester van Geldorp (0475-494407) of kijk voor uitgebreidere informatie over ons bedrijf op onze website.

Solliciteren:
Ben je geïnteresseerd? Je sollicitatiebrief en CV kun je tot uiterlijk 6 juni as. per e-mail richten aan: Pieter van Lier via vacature@bergsadvies.nl.

E-mail  vacature@bergsadvies.nl
Meer info  www.bergsadvies.nl