Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-57888

Vacature: Team Leader Maintenance voor BRB International in Ittervoort

VACATURENR lv-57888 (18-05-2017)

Vacature: Team Leader Maintenance voor BRB International in Ittervoort

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste:

TEAM LEADER MAINTENANCE

40 uur per week

Per september/oktober 2017

Locatie: Ittervoort

Wil jij graag werken in een dynamische en flexibele organisatie waar klantgerichtheid voorop staat en er veel ruimte is voor eigen inbreng? Lees dan snel verder!

Je toegevoegde waarde als Team Leader Maintenance:
Als Team Leader Maintenance ben je verantwoordelijk voor een effectief en efficiënt proces rondom het onderhoud van onze gebouwen, faciliteiten en het machinepark. Daarbij ben je continue bezig met het optimaliseren van werkprocessen en weet jij op een juiste manier te communiceren met de afdelingen Production en Warehouse. Het borgen van de orde, netheid en veiligheid binnen onze organisatie wordt
onder andere door jou gemonitord.

Verder zijn je werkzaamheden o.a.:
  • Het coachen van de afdeling;
  • Het coördineren van de werkstromen in overleg met de betrokken afdelingen;
  • Subsidie aanvragen (WBSO);
  • Het leiden van projecten;
  • Het geven van technische ondersteuning bij wijzigingen of renovatie van procesinstallaties;

Jouw achtergrond als Team Leader Maintenance:
Je vindt het een uitdaging om te werken in een omgeving waar flexibiliteit wordt gevraagd. Structuur bouwen en nieuwe routes uitstippelen is jou manier van werken. Je kunt waarnemingen omzetten in concrete verbetervoorstellen en deze vervolgens implementeren. Je bent een bruggenbouwer waarbij open en eerlijke communicatie jou op het lijf geschreven is. Je bent resultaatgericht en je staat stevig in je schoenen.

Verder beschik je over:
  • Sterke communicatieve vaardigheden;
  • Een helicopterview;
  • HBO werk- en denkniveau bij voorkeur in de richting van werktuigbouwkunde, elektrotechniek of procestechniek;
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring waarbij ervaring in een productieomgeving een pre is;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Jouw talent, werklust en energie worden beloond met:
Een verantwoordelijke functie binnen een groeiende internationale en verkoopgerichte productieorganisatie. De cultuur van de organisatie is informeel, ambitieus, dynamisch en sterk klantgericht. Daarnaast bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Dit is BRB International BV:
BRB International BV is een onderneming actief in het leveren, ontwikkelen, produceren en verkopen van chemicaliën, smeermiddelen, siliconen en additieven. Door middel van het bieden van grote flexibiliteit en snelle levertijden onderscheiden wij ons van grotere concurrenten, evenals door onze focus op R&D, global supply chain en unieke klantgerichte producten. Vanuit onze faciliteiten in Ittervoort worden de producten wereldwijd verkocht. Daarnaast beschikt de organisatie over faciliteiten in onder andere UK, Singapore, Turkije, Zuid Afrika, Hong Kong, China, Maleisië, Duitsland en Polen. Onze afnemers bevinden zich in divers uiteenlopende branches, zoals automotive, olie/petrochemie en personal care. Wereldwijd werken circa 240 medewerkers voor BRB.

Meer informatie & solliciteren:
Om te solliciteren kun je via de 'Solliciteer' button je CV én motivatiebrief achterlaten. Op het moment van indiensttreding moet er een geldig Verklaring Omtrent Gedrag overhandigd kunnen worden. Voor nadere informatie over de procedure kun je contact opnemen met Esmee Dirckx (Junior HR Advisor). Voor vragen inzake de functie kun je contact opnemen met Roel Henskens (Plant Manager). Beide zijn te bereiken op 0475-560300.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren